Přejít k hlavnímu obsahu

Vsaďte si s Chance na PLAYzone Challenge!

Jste starší 18 let a holdujete sázení? Tak v tom případě je tenhle článek přímo pro vás a měli byste zbystřit, než odbije osmnáctá hodina páteční. Chance se totiž esportu neštítí a rozhodla se totiž do své nabídky zařadit i naši PLAYzone Challenge.
PLAYzone Challenge Chance
PLAYzone Challenge Chance
PLAYzone Challenge Chance

Nejzajímavější možnosti bude po celý víkend skýtat Counter-Strike, který jako jediný nabídne LIVE sázky na zápasy probíhající na streamu. Ještě před startem turnaje si však můžete vsadit na jednoho z patnácti možných šampionů. Největším favoritem Team Brute následovaný Universe a triem týmů, které do Brna dorazí se změnou v soupisce. Zajímavý počet tipující zatím věří i Teamu Moops, kterému se tak již lehce snížil kurz. Celé dění v CS:GO turnaji s kompletní domácí elitou můžete sledovat živě na kanále twitch.tv/playzonecz.

PLAYzone Challenge Chance

Velice oblíbeným se při loňském MČR stal náš již tradiční battle royale titul PlayerUnknown's Battlegrounds. Jeho nabídka na celkového vítěze činí 21 možností, za největšího favorita lze právem označit Inside Games a ROG.eXtatus. Je to však stále PUBG, hra neomezených možností, kde i ten největší outsider nemůže být nikdy předem odepisován. Celé víkendové dění sledujte s komentářem živě na twitch.tv/nvidiageforcecz.

PLAYzone Challenge Chance

Jestli je nevyzpytatelné PUBG, co potom karetní hra Hearthstone? Ale i tady se v bezmála třech desítkách možností dají najít větší či menší favorité. V původní nabídce byli na jedné rovině hned tři hráči, ale několik desítek sázkařů udělalo z Faeliho nejsledovanějšího hráče turnaje. Domácích i zahraničních zkušenosti na to má dostatek, tak proč by nemohl přidat další úspěch do sbírky? Více se dozvíme na twitch.tv/czechcloud.

PLAYzone Challenge Chance

Jako poslední tu máme legendární StarCraft 2, který rovněž nemohl být kurzovou nabídkou opomenut. Kromě jednoho opozdilce je zde v nabídce kompletní listina hráčů, v jejímž čele se nachází Lancel, JustLikeFire a Nolimit. Tohle trio si to dokáže vzájemně rozdat a může jít klidně jen o to, kdo se jak dobře vyspí. Nebo snad někdo tyto favorizované stratégy dokáže předčit? Turnaj proběhne v sobotu na twitch.tv/professionalpenguin.

PLAYzone Challenge Chance
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.