Přejít k hlavnímu obsahu

Všechny dostupné leaky o Venomovi

16. 9. 2020 | 08:32 Fortnite
Venom je jednou z největších ikon super padouchů v komiksech Spider-Mana a podle dostupných leaků můžeme s jistotou říct, že se co nevidět objeví i ve Fortnite.
venom
venom

Venom je mimozemský symbiont se zálibou v mozkové hmotě. Má tendenci vázat se na normální, nebo dokonce hrdinské jedince a povzbuzovat je v konání zla. Bohužel přesně nevíme, kdy bude ve hře k dispozici, nicméně podle odhadů by to mělo být příští týden. Na to, jestli je to pravda si ale budeme muset ještě několik dní počkat. To, že Venom ještě není ve hře, ale neznamená, že nemůžou být přidány jeho super schopnosti. Vyzkoušet si je můžete už několik dní v nejnovějším limitovaném módu Marvel Knockout. Na obrázcích níže si můžete prohlédnout všechny prozatímní věci, které nasvědčují, že Venom přijde do hry.

Tato sezóna nám dosud přinesla mnoho nových a zajímavých skinů, přičemž mnohé z nich mají speciální emoty využitelné pouze pro jejich charakter. K některým se vážou i nové lokace a výzvy, takže můžeme pouze spekulovat, zda se s Venomem taky nějaké nové neobjeví. Jelikož jeho superschopnost už byla přidána do Marvel Knockout, je velmi pravděpodobné, že se jí dočkáme i v normálním battle royale módu. Vyvstává otázka, zda spolu s Venomem se ve hře dočkáme i Spider-Mana. Na toto téma si můžete přečíst námi psaný článek. O všech nově příchozích změnách vás budeme informovat, takže nemusíte mít strach, že byste něco promeškali.

Štítky: Fortnite skin