Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Podzimní sklizeň

Výchozí obrázek

Ovládací panel

Dohráno
Registrace ukončeny
Registrované týmyPlayoffVšechny zápasy

MČR Podzimní sklizeň

Začátek turnaje
Registrace
Ověřování registrací
Počet týmů v turnaji/maximální počet
8/
8
Hraje se systémem
Double elimination
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
5
/
10
Admini turnaje

Finální pořadí

Podzimní sklizeň MČR v CS:GO Sedm měsíců týmy poctivě sbíraly MČR body za umístnění v turnajích do celkové klasifikace MČR. Osm nejlepších se teď utká o třetí postupové místo na vrchol letošní sezony, MČR 2018.

Podzimní sklizeň MČR v CS:GO 

Sedm měsíců týmy poctivě sbíraly MČR body za umístnění v turnajích do celkové klasifikace MČR. Osm nejlepších se teď utká o třetí postupové místo na vrchol letošní sezony, MČR 2018.

Informace o turnaji

  • Podzimní sklizeň je uzavřená kvalifikace o slot na MČR 2018, na základě bodování MČR klasifikace za první-třetí kvalifikační období (únor-srpen)

  • Turnaj pro 8 nejlepších tímov z aktuálního pořadí MČR klasifikace

  • Účastníci letní sklizně:

     Dark Tigers (1017 b.)
     eEriness E-BLUE (913 b.)
     Team Brute XPG (848 b.)
     Gunrunners.AOC (776 b.)
     Trust.Universe (766 b.)
     BloodyDevils (640 b.)
     Iron Branch (616 b.)
     ECLOT.LYNX (528 b.)

    Systém turnaje

    • Turnaj se hraje formátem Double Elimination. Winners bracket systémem best-of-three (BO3).  Lower bracket systémem best-of-one (BO1). Finále probíhá best-of-three (BO3), tým postupujíci do finále z winners bracketu má výhodu jedné mapy (vede 1:0).

    • BO1 systém - Tým nalevo začína škrtání, po něm škrtá tým napravo. Toto pokračuje dokud nezbude jedna mapa, která se bude hrát.

    • BO3 systém - Tým nalevo škrtá první, napravo jako druhý. Následně tým vlevo zvolí první mapu, tým vpravo druhou mapu. Tým nalevo znovu škrtne jednu, tým napravo druhou. Zbývající sedmá mapa se hraje v případě nutnosti jako rozhodující třetí.

    • Maplist - de_inferno, de_train, de_nuke, de_dust2, de_mirage, de_cache, de_overpass.

    • Prodloužení - MR3, startmoney $10,000.

    Oficiální přenos turnaje bude zprostředkován na našem Twitch kanále.

    Anticheat

    V tomto turnaji je využíván EasyAntiCheat, který jsou všichni hráči POVINNI před zápasem zapnout. 

     STÁHNOUT EasyAntiCheat

    • Stačí si pouze stáhnout anticheat na výše uvedeném odkaze přes službu Steam, poté již pouze anticheat zapnout a vyčkat na hlášku "Ready. Start start the game." V tuto chvíli je anticheat plně připraven a můžete spustit hru a následně se napojit na server.

    • Zápas se musí odehrát na PLAYzone serveru, pouze tam Anticheat funguje! Porušení tohoto pravidla se bude trestat vyloučením týmů z turnaje. Pokud nebude server funkční nebo nastane jiný problém s Anticheatem, tak po domluvě s adminem se může zápas odehrát na jiném serveru, pod podmínkou, že všichni hráči povinně dodají demo a screenshoty ze zápasu.
    Podrobnější informace k zavedení anticheatu naleznete zde.

    Servery

    PLAYzone má od společnosti Fakaheda.eu k dispozici celkem 64 herních serverů, heslo na servery je "pzwar". Server ovládáte pomocí pluginu, který je na serveru nahrán. Podrobnější informace a příkazy pro ovládání serveru naleznete zde.

    Výsledky

    Výsledky zápasů zadáváte sami. Výsledek musí zadat (resp. potvrdit) obě strany. Zadávání výsledků naleznete vpravo v ovládacím panelu turnaje v položce "Můj tým".

    Doplňující pravidla

    Turnaje se řídí obecnými pravidly pro hru Counter Strike: Global Offensive.

    • Do zápasů smí nastoupit pouze soupiska shodná alespoň na 80% s oficiální soupiskou zapsonou v profilu týmu v registraci, resp. se soupiskou na MČR slotu.

    • Pokud tým potřebuje vzít hosta mimo soupisku zapsanou v profilu týmu, musí právoplatného hráče nahlásit adminovi turnaje před začátkem zápasu s odkazem na PLAYzone profil daného hráče a ten také doložit k zápasu.

    • Všichni hrajíci hráči jsou povinni hrát se svým reálným nickemZa porušení tohoto pravidla může být daný hráč potrestán banem.

    • Tým se účastí v turnaji zavazuje odehrát a nastoupit na všechny zápasy ve své sestavě tak, jak mu to stanovuje rozpis.

    • Hráči mají zákazáno odpojít se ze serveru dřív než padne poslední bod mapy.

    • Na dodání IN-EYE dema má hráč čas 24 hodin od odehrání zápasu, pokud nebude demo dodáno, hráč obdrží ban. O demo hráč musí zažádat skrze žádosti. Na žádosti o demo pomocí komentářů nebude brán zřetel. Přesný návod jak žádat a uploadovat dema. Pokud už o demo nejde požádat, stačí kontaktovat admina pomocí soukromé zprávy a ten hráče upozorní, aby demo dodal.

    • Nenahrávání dema vyústí napoprvé v ban na 14 dní, napodruhé v měsíční, potřetí budete zabanováni na 1 rok a po načtvrté již budete zabanováni permanentně.

    • Kapitání jsou povinni dělat screenshoty (status + první a druhá polovina) a po odehrání zápasu je musí vítězný tým nahrát k zápasu. Pokud budou nahrány jiné screenshoty, tak kapitán vítězného týmu obdrží ban na týden.

    Tresty a upozornění

    • Za nepotvrzení výsledku do 10 minut u zápasu obdrží kapitán týmu ban na 10 dní na veškéré turnaje pořádané PLAYzone.cz.

    • Jakákoliv urážka, narážka či poškozování cizí osoby bude trestáno banem (záleží na adminovi, jak dlouhý trest udělí).

    • Zneužití rconu se bude trestat i půlročním banem (pokud hráč jinému týmu změní během zápasu mapu, restartuje server, apod.).

    • Za nenahrání screenshotů ze zápasu bude následovat trest po kapitána až ve výši 7 dní.

    Komunikace

    Veškerá komunikace s adminem turnaje probíhá pouze přes soukromé zprávy nebo Steam.