Přejít k hlavnímu obsahu

Astralis ovládli finále EPL a získávají Grand Slam

9. 12. 2018 | 20:31 Counter-Strike 2
Vrchol osmé sezóny nejznámější dlouhodobé soutěže ESL Pro League je za námi. Kdo nakonec doslova a do písmene odešel se zlatem nejen na krku?
Astralis
Astralis

UPDATE: Turnaj je u konce, domácí Astralis naplňují očekávání a odchází domů se zlatem! Mimo klasické ceny také dokázali ovládnout Intel Grand Slam a odnášejí si tedy ještě bonusový milion dolarů!

Turnaj s největšími světovými jmény, včetně světové jedničky Astralis, začíná! LAN finále osmé sezóny ESL Pro League přinese to nejkvalitnější CS:GO a zároveň také stylově uzavře letošní sezónu. Hrát se bude o opravdu nádherné peníze, celkově se na prizemoney rozdá 750 000 dolarů.

EPL

Co je ale ještě zajímavější, je nezvyklý formát skupin. Ty se sice budou hrát známým GSL, místo čtyř skupin po čtyřech týmech na nás ale budou čekat jen dvě velké po osmi. Jejich vítězové pak postoupí přímo do semifinále, na zbylé dva postupující bude ještě čekat souboj ve čtvrtfinále. Celý turnaj jsme pro vás podrobněji rozebrali v našem preview, naše predikce a další užitečné info tedy najdete právě tam.

Play-off:

Play-off

Skupina A:

Skupina A
Skupina A

Skupina B:

Skupina B
Skupina B

A vše budete moci díky Prima COOL a KFC sledovat také s českým komentářem! Za mikrofonem se na vás budou těšit známá jména, Lelek, Shadye, blade, DeeThane, Dev1 a Kaparzo

Štítky: ESL Pro League
miluju videohry a hlavně ligu legend