Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEO: 10 nejlepších pokerových her na televizních obrazovkách 1/2

28. 6. 2012 | 16:13 Poker
Za pokerovými stoly se občas dějí divy a tak pro vás přinášíme výběr 10 nejlepších pokerových hand v historii pokeru, které byly zaznamenány televizní kamerou. V této novince si představíme prvních 5 z nich a dalších 5 si necháme na příště. Phil Ivey vs Paul JacksonV pokeru vždy nepotřebujete na výhru držet nejlepší handu. Phil Ivey a Paul Jackson ale tuto větu posunuli na turnaji Monte Carlo Millions na hranici extrému:
Výchozí obrázek

Za pokerovými stoly se občas dějí divy a tak pro vás přinášíme výběr 10 nejlepších pokerových hand v historii pokeru, které byly zaznamenány televizní kamerou. V této novince si představíme prvních 5 z nich a dalších 5 si necháme na příště.

Phil Ivey vs Paul Jackson

V pokeru vždy nepotřebujete na výhru držet nejlepší handu. Phil Ivey a Paul Jackson ale tuto větu posunuli na turnaji Monte Carlo Millions na hranici extrému:



Nejlepší zához v historii pokeru?

Dokázali byste někdy ze hry vyklouznout s full housem jacků? Šampión EPT a WPT Roberto Romanello vám ukáže k údivu Mika Matusowa, jak na to:



Tom Dwan vs Phil Ivey

Tato nestárnoucí klasika z High stakes pokeru zaimponovala mnoha lidem hned z několika důvodů, obzvlášte ale protože Phil Ivey málem předvedl jeden z největších hero callů v dějinách. Úžasné je už jen to, že tuto možnost vůbec zvažoval:



Sam Farha vs Oliver Hudson

Dokážete si představit cokoli horšího než vypadnout z main eventu první handu? Díky Samu Farhovi a Oliveru Hudsonovi se můžete podívat, jak to asi tak vypadá:



Nejhorší handa v dějinách?

Většina hand se do těchto výběrů dostane, protože jsou zahrány tak skvěle, že vám spadne brada až na zem - tohle opravdu není jedna z nich:



Připojte se k nám později příští týden a podíváme se na dalších pět oblíbených hand pokerové komunity na PokerStrategy.com.