Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: CS uzavrie svoju kapitolu s GIGABYTE a 92 000 Kč vo výhrach

4. 10. 2012 | 13:56 Counter Strike 1.6
Otázka, ktorá ma sprevádzala posledné týždne, aké budú ceny v CSku na MČŘ? A bude mať GO väčšie? A budú stať zato? Myslím, źe odpoveďou na všetky otázky je fakt, že celková dotácia CS 1.6 bude 92 000 Kč a bude totožná ako v CS:GO (ceny v CS:GO budú zverejné zajtra).
Výchozí obrázek

Otázka, ktorá ma sprevádzala posledné týždne, aké budú ceny v CSku na MČŘ? A bude mať GO väčšie? A budú stať zato? Myslím, źe odpoveďou na všetky otázky je fakt, že celková dotácia CS 1.6 bude 92 000 Kč a bude totožná ako v CS:GO (ceny v CS:GO budú zverejné zajtra). Keďže väčšina hráčov po MČR plánuje prechod na CS:GO, rozhodli sme sa im pomôcť s upgradom ich počítačov a preto Majster ČR v CS 1.6 získa najnovšiu grafickú kartu GIGABYTE GTX 660 2 GB a kvalitný zdroj Seasonic M12II-750 Bronze a hru od Electronic Arts. Vicemajster rozhodne nebude smutný, pretože získa procesor Intel i5 s architektúrou Ivy Bridge a hru Ghost Recon od Playmana. Bronzový klan dostane televizný tuner od AVerMedie Volar HD, hru Rayman Origins od Playmana a v neposlednom rade polročné predplatné časopisu SCORE, bude mať teda čo pozerať, čítať aj hrať :).

1. miesto - Mistr ČR v Counter-Strike 1.6

Grafická karta GIGABYTE N660OC-2GD + zdroj Seasonic M12II-750 Bronze + hra  od Electronic Arts

Nový hráčský „sweet spot“, neboli nástupce velice oblíbeného a ceněného modelu střední třídy GTX 560. Jako pohonnou jednotkou karty bylo zvoleno zcela nové jádro GK106, které pokračuje v nastolených standardech 28nm architektury Kepler - čistě na hry zaměřené GPU, optimalizace pro DirectX 11 a vynikající poměr výkonu na jednotku spotřeby.

Oproti GTX 560 nový model nabízí téměř 3násobný počet dílčích výpočetních CUDA jader, vyšší frekvence GPU i GDDR5 pamětí, 2násobnou kapacitu paměti, možnost připojení více monitorů (až 4) a „Keplerovské“ novinkové technologie včele s NVIDIA GPU Boost pro dosažení maximálního možného výkonu v každé hře!

750W zdroj, podpora ATX12V, aktivní PFC, tichý 120mm větráček s termoregulací, ochranná pojistka, zkratová ochrana, 8x SATA, 2x FDD, 5x Molex, 4x PCI-E 6/8pin, 1x 8-pin ATX12V, 1x 4+4pin ATX12V, odpojitelné kabely.

2. miesto - Vicemistr ČR v Counter-Strike 1.6

Procesor Intel Ivy Bridge i5 + hra Ghost Recon: Future Soldier

Jako člen elitního týmu Ghost Recon patříte mezi pár jedinců, kteří disponují silou, adaptabilitou a osobní odvahou vojáka budoucnosti. Díky svému mistrovství ve všech odvětvích boje, vybavení pro přežití a výcviku pro naprosté utajení, se vydáváte na mise, jaké žádný jiný voják nemůže zvládnout. Vaši výzbroj tvoří technika, která dnes existuje pouze v prototypech. Jste F-16 na nohách, váš výcvik vám umožňuje splnit úkol i v těch nejsložitějších bojových podmínkách na světě.

3. miesto

Televízny tuner Aver TV Volar HD (A835), černý + hra Rayman Origins  + Polročné predplatné SCORE

TV tuner s USB rozhraním, příjem digitálního pozemního vysílání DVB-T včetně HD rozlišení (až do formátu 1080i), teletext, timeshif, EPG.

Je vůbec třeba představovat Raymana? Michel Ancel, tvůrce této nesmrtelné postavičky se vrací ke kořenům a představuje Rayman Origins dobrodružství v high definition v plné co-op akci pro 4 hráče!

Polročné predplatné časopisu SCORE