Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké změny potkaly klany eSuba.Intel a eEriness po MČR 2012?

Po skončení MČR 2012 a také BenQ Grunex Challenge dochází v Battlefield 3 týmu klanu eSuba k několika změnám a v klanu eEriness k ukončení Battlefield 3 sekce.
Výchozí obrázek

Po skončení MČR 2012 a také BenQ Grunex Challenge dochází v Battlefield 3 týmu klanu eSuba k několika změnám a v klanu eEriness k ukončení Battlefield 3 sekce.

Po odchodu hráče Hyldegardy a přesunu hráče forceneta z aktivní části do zálohy, odchází další hráč z BF3 týmu klanu eSuba a to gauntlet. Náhradu za tohoto hráče získává klan eSuba z klanu eEriness, který ukončuje celou svoji sekci Battlefield 3 (více o tom, v článku níže). Novým příspěvkem do týmu eSuba je tedy Petr "pecan" Sedláček.

Aktuální složení Battlefield 3 týmu klanu eSuba.Intel:

  • David "tarqu" Bochořák
  • Pavel "lord" Karásek
  • Lukáš "ziki" Žikovský
  • Prokop "eraserhead" Prajzler
  • Petr "pecan" Sedláček

K odchodu hráče gauntlet se vyjádřil přímo kapitán klanu eSuba.Intel David "tarqu" Bochořák:

Ahoj vinci, musím oznámit nemilou zprávu a to, že náš kamarád a výborný slovenský hráč gauntl3et opouští náš celek z osobních důvodu. Proto jsme začali přemýšlet, kdo by dokázal gauntl3ta herně nahradit a napadl nás pecan z rozpadajíciho se bf3 teamu eEriness. Tímto bych chtěl oficiálně přivítat pecana v eSubě a zároveň bych se chtěl rozloučit s gauntl3tem a popřát mu štěstí v osobním životě. Budu doufat, že jsme se jak offline tak online neviděli naposledy.

A nový hráč Petr "pecan" Sedláček, by se vám rád představil prostřednictvím tohoto krátkého textu:

Ahoj čtenáři a fanoušci eSuby,
jmenuji se Petr Sedláček, ve hře mě můžete potkávat pod přezdívkou "pecAn" a jsem novou posilou eSuba Battlefield 3 sekce. Po MČR 2012 s eE, které se nám vůbec nevydařilo, jsem byl osloven Lordem, zda-li chci po BGCH pokračovat v hraní Bf3 s eSubou. Byla to poměrně překvapivá nabídka, která mě však potěšila a na kterou jsem také kývl.
V minulosti jsem hrál Battlefield 2 například pod Eraisers, Interaction a v závěru Biologic, kdy se nám také podařilo vyhrát Invex 2006. Dále jsem pokračoval převážně za zahraniční týmy, kde jsme dlouhou dobu drželi 1. místo na Clanbase či ESL za týmy TOP nebo Veritas Gaming. Ke hraní série Battlefield jsem se vrátil až u trojky.
 V současné době se se už snažíme připravovat na nadcházející Dreamhack, takže následujících pár týdnů bude z větší míry ve znamení Battlefieldu 3 a pevně věřím, že se nám podaří dobře sehrát a potrápit soupeře ve Stockholmu.


Další část tohoto článku se týká klanu eEriness, který se rozhodl kompletně uzavřít svoji Battlefield 3 sekci.

Důvodem tohoto rozhodnutí je převážně aktuální stav v komunitě okolo Battlefieldu 3, který jí nepřeje příliš mnoho dalších příležitostí pro soutěživé hraní. Nemálo na tom má i podíl odchodu hráčů z klanu eEriness do klanu eSuba těsně před startem velkých turnajů jakým bylo například MČR 2012.

A jelikož má eEriness za sebou nespočet výher, tak to nestačí k tomu, aby pokračovali v hraní Battlefieldu 3 a tuto kapitolu tedy uzavírají.

Poslední složení klanu eEriness pro hru Battlefield 3, které jste mohli vidět hrát je:

  • Martin "Matrix" Kuriplach
  • Pavel "magNi" Bořík
  • Jan "sp1dr" Bakeš
  • Ondřej "nobody" Křeněk
  • Petr "pecAn" Sedláček