Přejít k hlavnímu obsahu

Top3 balíčky z 3. beta turnaje

4. 11. 2013 | 21:26 Hearthstone
Už 3. turnaj máme za sebou. V něm se opět ukázali top hruči z minulých turnajů a některým se povedlo i nyní potvrdit svou formu. Ze 71 hráčů vyšel po (některých skutečně) dlouhých bojích hráč s nickem Muaddib1. Jak jeho, tak balíčky dalších 2 nejlepších hráčů, máte nyní možnost shlédnout.Nejlepší hráči turnaje:
Výchozí obrázek

Už 3. turnaj máme za sebou. V něm se opět ukázali top hruči z minulých turnajů a některým se povedlo i nyní potvrdit svou formu. Ze 71 hráčů vyšel po (některých skutečně) dlouhých bojích hráč s nickem Muaddib1. Jak jeho, tak balíčky dalších 2 nejlepších hráčů, máte nyní možnost shlédnout.

Nejlepší hráči turnaje:

  1. Muaddib1
  2. SilhanG
  3. cw.Rayil
Od všech 3 hráčů jsme dostali po odehrání turnaje náhled na jejich herní balíček.
Zajímavostí určitě je, že na vítězném místě můžeme vidět hráče, který si prošel už jednou hrou na ne zrovna malé úrovni. Řeč je o Muaddibovi, kterého herní scéna znala roky pod nickem Dark působil roky ve známém StarCraftím týmu CDS. Mistr Dark Templářů, autor proslulé hlášky "bolela mě ruka", ale také autor mnoha vtipů a nezapomenutelných zážitků, se pouští s vervou do HearthStonu. Jak se mu bude dařit nadále, budu, věřím, nejenom já se zvědavostí sledovat :).

1. místo - Muaddib1

Balíček - Muaddib

2. místo - SilhanG

SilhanG

3. místo - cw.Rayil

Balíček - Rayil