Přejít k hlavnímu obsahu

Tým Gunrunners nabírá Hearthstone sekci

20. 8. 2014 | 23:29 Hearthstone
Další z řady organizací podporujicích populární Hearthstone se stává tým Gunrunners.Nová sekce známého multiherního týmu je právě nově složená sekce v karetní hře Hearthstone. Pod vlajkou Gunrunners se bude prohánět hned pět kartářů pod vedením kapitána Petra 'Chemk0' Ježíka. V sestavě se kromě Ježíka objevují další zajímavá jména a to především momentální lídr MČR klasifikace Jakub 'H3llscreamGG' Čech.
Výchozí obrázek

Další z řady organizací podporujicích populární Hearthstone se stává tým Gunrunners.

Nová sekce známého multiherního týmu je právě nově složená sekce v karetní hře Hearthstone. Pod vlajkou Gunrunners se bude prohánět hned pět kartářů pod vedením kapitána Petra 'Chemk0' Ježíka. V sestavě se kromě Ježíka objevují další zajímavá jména a to především momentální lídr MČR klasifikace Jakub 'H3llscreamGG' Čech.

0 0

Nejbližší cíle této pětice dosud působící u iNfected Gaming resp. Raging Wolves jsou stanoveny na blížící se lanpárty Boj o Ostravu a LanCraft Autumn, s nímž je spojená také závěrečná kvalifikace na Mistrovství České republiky. Více o celé sekci prozradí právě kapitán Chemk0:

"Zdravím všechny příznivce kartiček, mé jméno je Petr "Chemk0" Ježík a pocházím z Ostravy. Tým je Složený ze 3 bývalých hráčů iNfected a ze 2 bývalých hráčů Raging Wolves. Novou sestavu můžete vidět na "Boji o Ostravu" , kde jsme dostali pozvánku a také na LanCraftu, který je konaný následující týden. Naše prozatímní cíle jsou dobrá umístění v ANHL a kvalifikace více hráčů na MČR. Na závěr bych rád poděkoval Gunrunners za rychlé jednání a ochotu snad se odměníme skvělými výsledky."

Nynější sestava Gunrunners.HS:

{#Česká Republika} Petr 'Chemk0' Ježík
{#Česká Republika} Robert 'Synthetic' Vávra
{#Česká Republika} Jan 'Regeedz' Štýs
{#Česká Republika} Jakub 'H3llscreamGG' Čech
{#Česká Republika} Jan 'St0rm' Kulich

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.