Přejít k hlavnímu obsahu

Gfinity: eSuba.Faeli končí 2., FTS.Sychry 3.

6. 9. 2015 | 23:03 Hearthstone
Již tento víkend proběhne v Londýně mezinárodní turnaj Hearthstone Summer Masters 2, tentokráte i s českou účastí. Z osmi kvalifikovaných hráčů jsou totiž hned dva Češi.
Výchozí obrázek

Již tento víkend proběhne v Londýně mezinárodní turnaj Hearthstone Summer Masters 2, tentokráte i s českou účastí. Z osmi kvalifikovaných hráčů jsou totiž hned dva Češi.

UPDATE #2: Ačkoli jsme měli dva zástupce ve finále, tak nakonec triumf putuje do Dánska. Sychry si odnáší po prohře nad Faelim dělené třetí místo a 1250 dolarů, druhý český zástupce pak bere stříbro a 2500 dolarů po těsném finále proti Hoejovi, které skončilo těsně 3-4. I tak ale naši zástupci opět ukázali světu, že se s Českou republikou musí počítat!

UPDATE #1: Tak se to přece jenom povedlo! Ve svých skupinách se podařilo dostat na postupovou příčku jak Faelimu (2-1), tak i Sychrymu se skórem 2-0. Jelikož Sychry postupuje z prvního místa a Faeli z druhého, tak se naši hráči utkají proti sobě v semifinále.

To se odehraje v neděli v 19:00 (hned po prvním semifinále mezi Hoejem a Greensheepem), tak nezapomeňte sledovat oficiální stream GfinityTV. Díky této situaci je ovšem jasné, že Česká republika bude mít v grandfinále turnaje své zastoupení!

Gfinity

Ze čtyřech online kvalifikací tedy vzešlo celkem osm hráčů, kteří se v Gfinity Aréně v Londýně poperou o celkový prize pool 10 000 dolarů. Nejprve budou soutěžící rozřazeni do dvou skupin, dva nejlepší z každé skupiny potom postoupí do nedělního playoff.

Kvalifikovaní hráči patří mezi světovou špičku, takže naši hráči budou muset podstoupit opravdu těžké souboje, jak o postup ze skupiny, tak samozřejmě i v samotném semifinále a Grandfinále. Všech osm hráčů, kteří se na turnaj kvalifikovali: James „GreenSheep“ Luo, Kevin „KevveC“ Chan, Gareth „Cipher“ Rouse, Thomas „Weasel“ Trancoso, Cristiano „Cloudascris“ Carlotti, Oldřich „Faeli“ Mahdal, Frederik „Hoej“ Nielsen a konečně Pavel „Sychry“ Sychrovský.

Turnaj začíná již tuto sobotu, 5.9. od 14:00 Londýnského času, celá akce potom bude trvat do neděle, cca do 22:00. Pokud chcete našim zástupcům fandit v přímém přenosu, máte možnost, protože celá akce bude streamovaná na http://www.twitch.tv/gfinitytv.

Zdroj: eSuba.eu
Štítky: hearthstone