Přejít k hlavnímu obsahu

Nejbohatší Hearthstone hráč Firebat je bez týmu

2. 2. 2016 | 23:48 Hearthstone
Jedna z největších hvězd světové Hearthstone scény James 'Firebat' Kostesich se v těchto dnech ocitl v situaci bez týmu.
Výchozí obrázek

Jedna z největších hvězd světové Hearthstone scény James 'Firebat' Kostesich se v těchto dnech ocitl v situaci bez týmu.

Firebat nepatří mezi ty úplně nejslavnější, při svých streamech nedosahuje nejvyšších čísel, nicméne tohle vše nahrazuje svým herní úmem. James Kostesich se již v roce 2014 stal světovým šampionem, kdy ledaskoho zaskočil a získal 100 tisíc dolarů. V loňském roce ho zdobily spíše vyrovnané výkony a je až s podivem, že se dokázal ve dvou letech po sobě dostat na úplný vrchol žebříčku nejúspěšnějších hráčů z hlediska vyhraných prizemoney.

Firebat

Americký hráč byl na začátku října roku 2014 společně s Amazem a Hostym zakladatelem Teamu Archon. Není příliš známo z jakých důvodů Firebat odešel z Archonu, spekuluje se o několika variantách. Tímhle odchodem se Kostesich stal nejžhavějším zbožím na hráčském trhu a konkurovat mu může snad jen český hráč StanCifka. Údajně již v tuto chvíli o něj usilují ty největší jména na poli Hearthstone týmů, máme se tedy zřejmě na co těšit, stejně jako Firebatovo bankovní konto, pokud by podepsal lukrativní smlouvu s některým z velkých jmen.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.