Přejít k hlavnímu obsahu

FTS.Scruffy končí na PGL Tavern Tales v TOP8

28. 2. 2016 | 15:45 Hearthstone
PGL Tavern Tales je očekávánou událostí této části sezóny. S radostí Vám můžeme oznámit, že během tohoto víkendu na ní budeme moct fandit i třem Čechům - Karolínka, Scruffy, Anaro.UPDATE #3: Poslední český zástupce v turnaji dokázal ve čtvrtfinále těsně zvítězit poměrem 3:2, Scruffyho tak uvidíme i v posledním hracím dnu, kdy se představí osmička nejlepších. Jeho soupeřem bude polský hráč Dziany, partie se odehraje ve 13:00.
Výchozí obrázek

PGL Tavern Tales je očekávánou událostí této části sezóny. S radostí Vám můžeme oznámit, že během tohoto víkendu na ní budeme moct fandit i třem Čechům - Karolínka, Scruffy, Anaro.

UPDATE #3: Poslední český zástupce v turnaji dokázal ve čtvrtfinále těsně zvítězit poměrem 3:2, Scruffyho tak uvidíme i v posledním hracím dnu, kdy se představí osmička nejlepších. Jeho soupeřem bude polský hráč Dziany, partie se odehraje ve 13:00.

UPDATE #2: Základní fáze turnaje dopadla pro české zástupce rozporuplně. Do playoff se dostal pouze zástupce Fraternitas Scruffy se skórem 3:2, těsně od postupu byla Karolínka, která bohužel po prvních třech prohrách dotahovala svou bilanci marně. Anaro v turnaji končí se skórem 1:4. Streamovaný turnaj pokračuje v sobotu vyřazovací fázi.

UPDATE #1: Česká trojice se do pátečního Swissu pustila s plnou vervou, v prvních dvou duelech se nejvíce dařilo Scruffymu. Ten momentálně patří mezi osmičku hráčů, jenž mají se skórem 2:0 dobře našlápnuto. Anaro má 1 výhru a 1 prohru, Karolínka bohužel 2 porážky.

PGL Tavern Tales Spring 2016 - playoff pavouk
1. kolo2. koloSemifináleFináleVítěz
bo5bo5bo5bo5 
 
{#Nizozemsko} ThijsNL3       
  {#Nizozemsko} ThijsNL2     
{#Řecko} Likeabawse1       
    {#Švédsko} Powder2   
{#Švédsko} Powder3       
  {#Švédsko} Powder3     
{#Rakousko} GameKing0       
      {#Rumunsko} MooDy2 
{#Rumunsko} MooDy3       
  {#Rumunsko} MooDy3     
{#Rakousko} KeNnY13371       
    {#Rumunsko} MooDy3   
{#Francie} Un33D3       
  {#Francie} Un33D1     
{#Dánsko} Tessin1       
        {#Rumunsko} xTracKyStyLe
{#Polsko} Dziany3      Vítěz
  {#Polsko} Dziany3     
{#Švédsko} freakeh1       
    {#Polsko} Dziany1   
{#Česká Republika} Scruffy3       
  {#Česká Republika} Scruffy2     
{#Dánsko} Crane3332       
      {#Rumunsko} xTracKyStyLe3 
{#Francie} Vinz0       
  {#Rumunsko} xTracKyStyLe3     
{#Rumunsko} xTracKyStyLe3       
    {#Rumunsko} xTracKyStyLe3   
{#Belgie} Arneej3       
  {#Belgie} Arneej0     
{#Řecko} Athanas1       
 

PGL Tavern Tales

Tento ročník PGL Tavern Tales je speciální a to hned z několika důvodů. Tím prvním byla samotná kvalifikace. Obvykle jsou na turnaje tak velkého formátu pozvány věhlasná jména, která nemusí procházet tvrdým sítem kvalifikace. Tentokrát se však všichni hráči, kteří se na turnaj dostali, museli probojovat jedním ze čtyř kvalifikačních turnajů.

Otevřelo se tak okno pro další hráče, kterého využili hned tři Češi. Jednou z nich je Simona "Karolínka" Procházková z týmu Majestic Lions, dalším želízkem v ohni je Pavel "Scruffy" Janík z Fraternitas, naděje budeme vkládat i do Stanislava "Anaro" Jiráka zastupujícího Dark Tigers.

PGL Tavern Tales jsou tento rok výjimečné i tím, že nebudou součástí DreamHacku, ale budou hrány jako samostatný turnaj. Organizátoři tento krok označují za experiment. Slibují si od něj větší sledovanost, která by neměla být narušena jiným turnajem v konkurenční hře.

Celé klání odstartuje v pátek v dopoledních hodinách a bude trvat celkem tři dny. První den je na programu základní fáze hraná formátem Swiss, ze kterého nejlepší šestnáctka postoupí do playoff. My se tak můžeme těšit na mnoho zápasů mezi těmi nejlepšími hráči. Držme palce našim hráčům a doufejme, že se jim podaří vyplenit rumunskou Bukurešť!

Štítky: Tavern Tales