Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba mění své hráčské složení

29. 2. 2016 | 08:21 Hearthstone
Po delším období klidu opět dochází ke změnám na hráčských postech. Hearthstonovou sekci eSuby tentokrát opouští sTadion.Lukáš "sTadion" Holubec se s eSubou loučí po více něž půlroční vzájemné spolupráci. K tomuto rozhodnutí obě strany dospěly po zvážení časových možností hráče eSuby. sTadion vzhledem k osobním povinnostem už nemohl nadále věnovat dostatek času tréninku a turnajům.
Výchozí obrázek

Po delším období klidu opět dochází ke změnám na hráčských postech. Hearthstonovou sekci eSuby tentokrát opouští sTadion.

Lukáš "sTadion" Holubec se s eSubou loučí po více něž půlroční vzájemné spolupráci. K tomuto rozhodnutí obě strany dospěly po zvážení časových možností hráče eSuby. sTadion vzhledem k osobním povinnostem už nemohl nadále věnovat dostatek času tréninku a turnajům.

Ecoo

Tým eSuby však nadále zůstane šestičlenný. Na sTadionovu pozici byl dosazen Štěpán "Ecoo" Mach, jehož jsme dříve mohli vídat v barvách eEriness, jehož v blízké době uvidíme například na turnajích Fujitsu Ligy nebo v dubnu na Y-GAMES. Hráč se k přestupu vyjádřil následovně:

"Ahoj, jmenuju se Štěpán Mach a je mi 17 let. Hearthstone již hraju nějakou tu dobu a vystřídal jsem pár týmu. Nyní po půlroce hraní na volné noze, jsem se rozhodl oslovit Faeliho a zkusit zaujmout místo právě v eSubě. Jsem opravdu rád, že jsem nakonec tuto možnost získal. Do budoucna mě čekají akce jako pražské Fujitsu ligy, nebo Y-games v Bratislavě, tak doufám, že nezklamu, naopak ukážu co ve mně je. Dále bych chtěl navázat na Pokrovacuv úspěch a nasbírat dostatek bodů a alespoň se podívat na Spring Preliminaries."

Ke změně ve svém týmu se vyjádřil i kapitán Hearthstone týmu eSuby Faeli:

"Změna v sekci podle mě není velkým překvapením - za účelem lepších výsledků na domácí scéně po dohodě končí spolupráce se sTadionem. Real life situace bohužel nedovolila dostatečně pravidelně reprezentovat náš tým. Každopádně děkuji za každý odehraný turnaj i za čas strávený s námi při theorycraftingu a testingu a určitě se ještě u HS potkáme. Nováčkem v naší sekci se stává Ecoo - hráč, kterému se pravidelně daří na českých turnajích a ukazuje velký talent. Za celou sekci můžu říct, že se těšíme, až nastoupí v našich barvách.

Aktuální sestava eSuba.HS sekce:

{#Česká Republika} Oldřich 'Faeli' Mahdal
{#Slovenská Republika} Martin 'Silhan' Plachý
{#Česká Republika} Mikuláš 'Pokrovac' Dio
{#Česká Republika} Pavel 'Sychry' Sychrovský
{#Česká Republika} Nikolas 'Swissking' Kožlej
{#Česká Republika} Štěpán 'Ecoo' Mach

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba