Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers rozšiřují svou soupisku

8. 3. 2016 | 21:09 Hearthstone
Český multigamingový tým Dark Tigers přijal pod svá křídla novou posilu v podobě Vladimíra "HawaiSmurf" Koutného.Dark Tigers však místo ve svém týmu nedali zadarmo. Šestnáctiletého HawaiSmurfa si nejprve testovali a zjišťovali, zda je vhodným přírůstkem do jejich sekce. Ten se prokázal snad nejlépe jak jen mohl, když se mu tento víkend podařilo zvítězit na Fujitsu Lan 5 hraném v Ostravě. Koutný nahradí v týmu dvojici Alandus a Marvelious, kteří v týmu minulý týden skončili.
Výchozí obrázek

Český multigamingový tým Dark Tigers přijal pod svá křídla novou posilu v podobě Vladimíra "HawaiSmurf" Koutného.

Dark Tigers však místo ve svém týmu nedali zadarmo. Šestnáctiletého HawaiSmurfa si nejprve testovali a zjišťovali, zda je vhodným přírůstkem do jejich sekce. Ten se prokázal snad nejlépe jak jen mohl, když se mu tento víkend podařilo zvítězit na Fujitsu Lan 5 hraném v Ostravě. Koutný nahradí v týmu dvojici Alandus a Marvelious, kteří v týmu minulý týden skončili.

HawaiSmurf

HawaiSmurf se dle jeho vlastních slov do nového týmu těší nejen kvůli poskytnutému zázemí, ale také kvůli skvělé atmosféře a týmovému duchu, který u Dark Tigers panuje. Vidět ho budeme moci na Fujitsu ligách hraných v Praze, či Ostravě, anebo na Y-Games v Bratislavě.

Aktuální sestava Dark Tigers:

{#Česká Republika} Jan "Honza" Schwarz
{#Česká Republika} Stanislav "Anaro" Jirák
{#Česká Republika} Daniel "PoweR" Strmiska
{#Česká Republika} Vladimír "HawaiSmurf" Koutný

{#Česká Republika} Jan "Wynaut" Filip – manažer

Zdroj: Dark Tigers
Štítky: Dark Tigers