Přejít k hlavnímu obsahu

Přijdou velké změny již koncem dubna?

3. 4. 2016 | 17:18 Hearthstone
Také patříte k těm, kteří nedočkavě vyčkávají nové karty, či informace o rozdělení na Standard a Wild? Nuž, Mladí Bohové z Blizzardu se tentokrát zachovali jako Staří Bohové a začali našeptávat...Ano, ano, ano... Blizzard se rozhodl být tajemným a neříct věci na rovinu. Vše mohlo být tak jednoduché a v jednom oznámení jsme se vše potřebné mohli dozvědět. Ale ne. To by právě bylo na Blizzard až moc jednoduché.
Výchozí obrázek

Také patříte k těm, kteří nedočkavě vyčkávají nové karty, či informace o rozdělení na Standard a Wild? Nuž, Mladí Bohové z Blizzardu se tentokrát zachovali jako Staří Bohové a začali našeptávat...

Ano, ano, ano... Blizzard se rozhodl být tajemným a neříct věci na rovinu. Vše mohlo být tak jednoduché a v jednom oznámení jsme se vše potřebné mohli dozvědět. Ale ne. To by právě bylo na Blizzard až moc jednoduché.

Ben Brode a jeho kámoši zprávu o tom, v který den se Play mode rozdělí na Standard a Wild, pečlivě zabalili do obchodu v Battle.netu. Konkrétně do článku, který varuje, že koupě dungeonu Naxxramas pro hráče není tak výhodná jako dřív.

26. 4. by totiž mělo dojít k zmiňovanému rozdělení. Můžeme této zprávě věřit? Je sice skryta v oficiálním obchodě Battle.netu, tedy Blizzardu, ale nejedná se o oficiální zprávu. Spíše bychom to mohli nazvat jako únik informací.

Standard X Wild

Pokud uvěříme této informaci, co to bude znamenat pro hráče? Zaprvé, bude značně ovlivněn ladder. Finálové umístění na konci sezony jsou velmi důležitá pro ty, kteří bojují o body zajišťující místo v kvalifikaci na letní šampionát v HearthStonu (Preliminaries). Proto se 5 dnů před koncem sezóny jeví jako nešťastné datum.

Zadruhé, hry budou velmi rozhárané, protože většina hráčů bude chtít zkoušet nové kombinace karet a přestane existovat jednotná meta a herní styl. To můžou někteří vnímat jako pozitivum, jiní jako negativum.

Zatřetí, naskýtá se zde otázka, zda do hry přijde s rozdělením na Standard a Wild zároveň i nová expanze Starých Bohů? Vzhledem k tomu, kolik karet bylo dosud zveřejněno, si dovolím tvrdit, že Staří Bohové se nestihnou do 26. dubna nachystat na svou túru z podzemí a světlo světa spatří až o něco později.

Zdroj: Reddit
Štítky: The Old Gods