Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Liga I: FTS vítězí ve šlágru + záznamy

7. 4. 2016 | 16:01 League of Legends
Výchozí obrázek

pzLiga

Premiérovou sezónu PLAYzone LoL Ligy čekají ve středu zápasy jedenáctého kola. Téměr s jistotou si pro postup na LAN finále jdou týmy eSuba, Inside Games a eXtatus, ovšem o čtvrté postupové místo to bude teprve mela. Na aktuální čtvrté pozici se totiž drží Dark Tigers, tedy organizace aktuálně bez League of Legends týmu. Stejný osud potkal Hype Gaming, tudíž některé zápasy se aktuálně neodehrávají. O postupové místo nyní budou bojovat zejména Majestic Lions a Fraternitas, oba týmy si na něj dělají velký zálusk.

Dnes pro vás máme připraveno vysílání PLAYzoneTV, kde se společně s Petrem "Xnapy" Jirákem můžete od 21:00 těšit na dvojici velkých duelů. O jaké zápasy tedy jde?

eXtatus {#Slovenská Republika}
vs.{#Česká Republika} Revital Gaming
Necro {#Slovenská Republika}
SeMike {#Slovenská Republika}
RusO {#Slovenská Republika}
Worry {#Česká Republika}
Tarky {#Česká Republika}

 

{#Česká Republika} Cekutka
{#Česká Republika} Thrae
{#Česká Republika} Keridien
{#Česká Republika} Torretof
{#Česká Republika} Sufon
 6. 4. 21:00 

 0

Prvním duelem na programu je souboj třetího se sedmým týmem tabulky. eXtatus již dlouhodobě ukazuje svoje kvality a jasně se řadí mezi úzkou špičku domácí scény. I když by se zdálo, že třetí místo je nedostatečné, na postup na LAN finále to již vypadá naprosto v pohodě. Naopak Revital se krčí v dolní části tabulky, tým trpí zejména na opakované změny. V týmu už nevidíme ani hráče, díky kterému Revital Gaming má alespoň dvě výhry. Favorit je jasný.

Inside Games {#Česká Republika}
vs.{#Česká Republika} Fraternitas
Anik {#Česká Republika}
Vinxen {#Česká Republika}
Shiage {#Česká Republika}
Edems {#Česká Republika}
Dreamery {#Česká Republika}

 

{#Slovenská Republika} odstranovac
{#Česká Republika} Jejky
{#Česká Republika} zoiren
{#Česká Republika} Thale
{#Česká Republika} Denyk
 6. 4. 22:00

 1

V zápase od 22:00 se bude na co dívat! Inside Games si dlouho drželi první příčku, překvapivě však nedávno podlehli Majestic Lions a eSuba je tak dohnala. V jedenáctém kole je bude čekat další těžká zkouška, svoji premiéru si v lize odbude nová sestava Fraternitas. Očekávané odhalení nové sekce FTS proběhlo večer na webu PLAYzone. My doporučujeme si na večer nic neplánovat, počkejte si na tenhle zápas, který slibuje velkou podívanou!

MČR 2016

Štítky: Playzone liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.