Přejít k hlavnímu obsahu

Hearthstone čeká nový turnaj plný hvězd

6. 4. 2016 | 21:57 Hearthstone
World Series of Sealed je zbrusu nový hearthstonový turnaj, který je však již ve svém prvním ročníku plný hvězd!Účast na turnaji zatím potvrdilo pět známých hráčů a streamerů ze Severní Ameriky. Jedná se o Reynada, Trumpa, StrifeCro, VLPS a Firebata. Určitě se k nim přidají ještě další hráči, jejich jména však dosud nebyla odtajněna. O komentář se postarají Frodan a TJ Sanders.
Výchozí obrázek

World Series of Sealed je zbrusu nový hearthstonový turnaj, který je však již ve svém prvním ročníku plný hvězd!

Účast na turnaji zatím potvrdilo pět známých hráčů a streamerů ze Severní Ameriky. Jedná se o Reynada, Trumpa, StrifeCro, VLPS a Firebata. Určitě se k nim přidají ještě další hráči, jejich jména však dosud nebyla odtajněna. O komentář se postarají Frodan a TJ Sanders.

WSOS

Velkou novinkou tohoto turnaje je formát, v němž se zápasy budou odehrávat. Všichni hráči budou začínat s basic kartami, jakoby si právě založili nový herní účet. K nim si budou moct všichni koupit omezený počet balíčků, z nichž budou mít za úkol poskládat 3 balíčky do turnaje. Deckbuilding tak do hry vstoupí úplně v novém kabátu, než v jakém se doposud prezentoval.

Celá akce započne 14. dubna, tak si ji nenechte ujít, jelikož se ve světě HearthStonu jedná o naprostou novinku. Podobné byly snad jen Curse Trials od týmu Archon či ChallengeStony pořádané týmem Tempo Storm, v nichž byli hráči omezeni určitým způsobem ve vytváření svých balíčků. 

Štítky: WSOS