Přejít k hlavnímu obsahu

Klání Evropy proti Číně je opět tady

19. 4. 2016 | 16:34 Hearthstone
Číňanům dvě předešlé porážky od Evropanů nestačily a tak se rozhodli zorganizovat třetí ročník turnaje Čína vs. Evropa.Čína by ráda dosáhla své vendety a konečně Evropanům ukázala, že se dostala na naši úroveň a je schopná s námi soupeřit. Avšak její snahy budou narážet na velmi silný evropský line-up.
Výchozí obrázek

Číňanům dvě předešlé porážky od Evropanů nestačily a tak se rozhodli zorganizovat třetí ročník turnaje Čína vs. Evropa.

Čína by ráda dosáhla své vendety a konečně Evropanům ukázala, že se dostala na naši úroveň a je schopná s námi soupeřit. Avšak její snahy budou narážet na velmi silný evropský line-up.

Do Číny totiž dorazí úplná evropská špička v čele s vítězem zimního Mistrovství Evropy a novou akvizicí Virtus.pro v jedné osobě Naimanem. Mezi další skvělé hráče patří vítěz minulého ročníku Evropy proti Číně Kolento či Světový šampion za rok 2015 Ostkaka. Tuto trojici doplní ThijsNL, Orange, Lifecoach, SuperJJ a také český hráč Stanislav "StanCifka" Cifka.

EU vs CN

Do cesty se Evropanům postaví čínský line-up ve složení Lovelychook, LoveCX, SleepyShaman, Nightwalk, Pegy, Zhangbo, Xingsu a Breath.

Zajímavostí je, že Evropané si mohli libovolně sestavit ideální sestavu, přičemž v Číně jako kvalifikace sloužila Spring Super League. Další zvláštností tohoto turnaje je extra motivace pro Číňany. Pokud se někomu z nich podaří v turnaji zvítězit, pak kromě slávy, národní hrdosti a prizemoney obdrží i Ferrari, které v garáži čeká už od předchozích sezón.

Štítky: EU vs CN