Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Liga I: eSuba vítězem základní části

27. 4. 2016 | 19:43 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

CSGO liga 12. kolo

1. PLAYzone CSGO liga jde do finiše, dnes večer je na programu již poslední 14. kolo. V nedělním živém vysílání se můžete těšit na dvojici zápasů, šlágr eSuby s Gunrunners je odložen společně s duelem Majestic Lions proti NecroRaisers. Jde o poslední čtyři zápasy online části, více o LAN finále se dozvíte zde. Stejně jako 2 týdny zpátky se na PLAYzoneTV můžete těšit na komentář v podání Ondřeje "Lelek" Kvardy a Přemka "huhy" Maliny.

eXtatus {#Slovenská Republika}
vs.{#Česká Republika} NecroRaisers
barb1 {#Slovenská Republika}
DEV7L {#Česká Republika}
Frozen {#Slovenská Republika}
oKKo {#Česká Republika}
KETUBOR {#Slovenská Republika}
 
{#Česká Republika} pepenzie
{#Česká Republika} selby
{#Česká Republika} zEro_
{#Slovenská Republika} Ducky
{#Česká Republika} FLasH
 24. 4. 20:00 
16 

 03

Ačkoliv se zdá být favorit jasný, v úvodním duelu závěrečného kola půjde o hodně. eXtatus sice aktuálně hnízdí na třetí příčce, ale pro jistotu postupu potřebuje tým okolo barb1ho zvítězit. Posílená sestava na nedávném Y-GAMES uhrála krásné druhé místo a kluci tak půjdou do zápasu s jasným cílem. Naopak NecroRaisers by tři body potřebovali k záchraně v soutěži, ale tým pod vedením pepenzieho bude muset zabojovat. No uvidíme.

eEriness E-Blue {#Česká Republika}
vs.{#Česká Republika} iNfected
blade {#Česká Republika}
hazard {#Česká Republika}
Bordel {#Česká Republika}
Neci {#Česká Republika}
twist {#Česká Republika}


 
{#Slovenská Republika} DANDY
{#Česká Republika} Ice_
{#Slovenská Republika} garzeN
{#Česká Republika} reylo
{#Česká Republika} t1e
 Odloženo 


Nová sestava eEriness se prezentuje velice kvalitními výkony, minule však ztratila dva body v zápase s Majestic Lions, což jim zkomplikovalo cestu za postupem na LAN finále. Aktuálně jsou eEriness na pátém místě a z tohoto zápasu nic jiného než tři body neberou, poté se budou muset spoléhat na výkony NecroRaisers. iNfected bychom úplně neodepisovali, ačkoliv jsou v tabulce hned za eEriness, k jisté záchraně by jim stačila remíza. Ačkoliv se iNfected na slovenském Y-GAMES příliš nedařilo, mělo by jít o nejvyrovnanější zápas kola.

NR.DIGITOR {#Česká Republika}
vs.{#Slovenská Republika} Majestic Lions
pepenzie {#Česká Republika}
wild {#Česká Republika}
zEro_ {#Česká Republika}
PixeleRL {#Slovenská Republika}
Ducky {#Slovenská Republika}
 


{#Slovenská Republika} uno
{#Slovenská Republika} giotive
{#Česká Republika} BLUEE
{#Slovenská Republika} vergiL
{#Slovenská Republika} NIO
 26. 4. 21:00 
03 

 16

Dohrávka 13. kola a zároveň závěrečný zápas pro Majestic Lions bude rozhodujícím, jestli si udrží čtvrtou pozici zajišťující postup na LAN finále. Tým okolo una však do zápasu nastoupí s novou posilou, která je dosud neznámá, navíc nerovnané výkony týmu by mohly být zrádné. Ačkoliv NecroRaisers jsou určitým outsiderem, tak bych si netroufnul tipnout jasného favorita a zápas bude určitě hodně otevřený, oběma jde přece jenom o hodně.

eSuba.INTEL {#Slovenská Republika}
vs.{#Česká Republika} Gunrunners.AOC
benq1 {#Slovenská Republika}
HenkkyG {#Slovenská Republika}
MonttY {#Slovenská Republika}
RDO {#Slovenská Republika}
fredi {#Česká Republika}
 
{#Slovenská Republika} NaturalG
{#Česká Republika} jEkYL
{#Česká Republika} henry chinaski
{#Česká Republika} beastik
{#Slovenská Republika} erik1nG
 27. 4. 22:00 
16 

 10

To nejlepší na konec. Bohužel neuvidíme šlágr o vítězství v základní části v neděli večer živě, ale i tak se můžete těšit na nepravidelné vysílání v průběhu týdne, o tohle nemůžete přijít. eSuba je aktuálně v čele soutěže s náskokem pouze jediného bodu na Gunrunners. Pokud oba týmy nastuopí v plné síle, půjdu o opravdovou bitvu! Připomenem jenom, že v úvodním vzájemném zápase eSuba až překvapivě jednoduše zvítězila 16:7. Kdo v tomhle zápase zvítězí, tak bude mít právo výběru soupeře v semifinále PLAYzone CSGO ligy na LAN finále.

MČR 2016

Štítky: Playzone liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.