Přejít k hlavnímu obsahu

Staří Bohové jsou konečně tady!

27. 4. 2016 | 16:37 Hearthstone
Taky jste se tak moc těšili na příchod Starých Bohů? No nyní konečně vylezli z podzemí a začínají roztahovat své mocné, temné pařáty!Není to ještě ani den, co se po Evropě začali rozhánět Staří Bohové, a my už vám přinášíme tipy na to, co vyzkoušet. Možnch balíčků a variací je určitě mnohem více, nám se zalíbily následující dva balíčky, snad se necháte inspirovat i vy.
Výchozí obrázek

Taky jste se tak moc těšili na příchod Starých Bohů? No nyní konečně vylezli z podzemí a začínají roztahovat své mocné, temné pařáty!

Není to ještě ani den, co se po Evropě začali rozhánět Staří Bohové, a my už vám přinášíme tipy na to, co vyzkoušet. Možnch balíčků a variací je určitě mnohem více, nám se zalíbily následující dva balíčky, snad se necháte inspirovat i vy.

Asi nejočekávanější deck celé expanze byl Midrange Shaman. U něj pravděpodobně zůstane aggresivní overload-face archetyp. Velký buff ale obdrží i Totem Shaman, či Midrange Shaman. A právě Midrange Shamana v podání hráče Cloud 9, Kolenta, jsme se vám rozhodli představit.

Jak vidíte tento deck těží z early board presence a snaží se ji pomalu snowballovat. K tomu je využíváno dost karet s overloadem, který ale může být negován hned třemi kartami a tak získat ještě větší value ze svých minionů. Pokud by tento plán nevyšel, v zásobě má Shaman několik velmi účinných board clearů, takže je zde i velký potenciál pro comeback.

Midrange Shaman C'Thun Druid

Další velká očekávání byla vkládána do Druida. Ten přišel o svou nejsilnější zbraň combo Force of Nature + Savage Roar (konečně!), jež jsme s menšími přestávkami výdali v metě již od počátku bety. Druid se pravděpodobně rozdělí na archetyp Beasta a archetyp okolo C'Thuna. Zde máte příklad decku uctívajícího jednoho ze čtyř Starých Bohů.

V tomto balíku jsou klíčové tři věci. Zaprvé je to samotný Bůh C'Thun, kterého se v průběhu celé hry snažíme co nejvíce nakrmit, aby pak mohl sesmahnout soupeře i jeho armádu vlnou blitek.

Zadruhé jsou to všichni ti minioni, kteří přidávají C'Thunovi na síle + Brann Bronzebeard. Většina minionů, jež C'Thuna buffuje, tak činí skrz svůj battlecry, proto se hodí jej využít dvojnásobně. Zatřetí je pro co nejúčinější využití C'Thuna důležitá schopnost rychle prolízat celý svůj balíček. Zde Druid trochu pokulhává, když využít můžeme v podstatě jen Azure Drake, Wild Growth při deseti manách a Wrathu při volbě zasažení soupeře jedním damagem.

Doufáme, že se vám návody líbily a vyzkoušíte si představované balíky na vlastní kůži. Určitě to stojí za to, jelikož nové karty přinášejí úplně jiný zážitek ze hry. A i kdyby se vám nová meta nelíbila, stále existuje možnost vzít Face Huntera a ukázat soupeřům, zač je toho loket!

Zdroj: GosuGamers