Přejít k hlavnímu obsahu

Alza.cz MČR turnajová série zná své finalisty

29. 5. 2017 | 21:05 Hearthstone
Výchozí obrázek

Nová turnajová série sponzorovaná hlavním partnerem mobilního MČR Alza.cz se blíží do svého závěru. Je to sotva pár desítek hodin od momentu, kdy jsme se dozvěděli první účastníky Vodafone Mistrovství ČR v Hearthstone 2017, to však nebrání bojovat nadále! Alza.cz turnajová série nabídla zajímavé dění, kdy pouze osmička nejlepších získala tu možnost zahrát si na středečním turnajovém finále o 3 000 Kč. Koho se finále bude týkat? Mezi účastníky tentokrát nechybí ani čtyři bojovníci ze sobotní Sklizně v čele s úspěšným martimem z Eclot Gaming!

Postupující hráči na finále Alza.cz MČR turnajové série:

Všechno pro hráče najdeš na eshopu hlavního partnera MČR v mobilních hrách 2017 Alza.cz. Od herních počítačů Alza PC přes konzole, digitální a fyzické verze her až samozřejmě k chytrým telefonům a tabletům. 

Odměny ve finálovém turnaji Alza.cz MČR turnajové série:

  • 1. místo: 100 MČR bodů + 2 000 Kč
  • 2. místo: 60 MČR bodů + 1 000 Kč
  • 3. místo: 45 bodů (v případě neodehrání zápasu o 3. místo získává 40 bodů)
  • 4. místo: 35 bodů (v případě neodehrání zápasu o 3. místo získává 40 bodů)
  • 5. až 8. místo: 20 MČR bodů

První finále do letního sklizňového období se odehraje ve středu 31. května od 19:00, živým komentářem jej doprovodí všem dobře známé hlasy. Více informací o kvalifikačním cyklu a dalších detailech Vodafone Mistrovství ČR 2017 v Hearthstone naleznete zde.

Štítky: Alza.cz, MČR mobile
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.