Přejít k hlavnímu obsahu

HGG: Češi výhrou vyprovodili Němce z turnaje

7. 6. 2017 | 18:22 Hearthstone
Po týdenní pauze se opět vrací do světla reflektorů zástupci české Hearthstone scény. První porážka ve skupině proti Ukrajině sice jistě rozesmutnila nejednoho karetního fandu, k panice ale určitě důvod není. Zatímco spousta jiných týmů musí bojovat o postup až do konce, český tým má svůj postup již jistý.UPDATE: Český tým poráží Německo po těsné bitvě 3:2 a postupuje z druhého místa ze skupiny. Němci naopak v turnaji končí.
Výchozí obrázek

Po týdenní pauze se opět vrací do světla reflektorů zástupci české Hearthstone scény. První porážka ve skupině proti Ukrajině sice jistě rozesmutnila nejednoho karetního fandu, k panice ale určitě důvod není. Zatímco spousta jiných týmů musí bojovat o postup až do konce, český tým má svůj postup již jistý.


UPDATE: Český tým poráží Německo po těsné bitvě 3:2 a postupuje z druhého místa ze skupiny. Němci naopak v turnaji končí.


 

První fáze Global Games vstupuje do závěrečného měsíce, ve kterém se rozhodne o 24 postupujících týmech. Ve většině skupin jsou ještě postupová místa stále otevřená, byť již nyní můžeme s jistotou říci, které týmy postoupí určitě a které určitě ne.

Mezi ty pozitivní příklady patří i česká reprezentace. I přes těsnou a smolnou porážku proti {#Ukrajina} Ukrajině má čtveřice {#Česká Republika} StanCifka, {#Česká Republika} Pokrovac, {#Česká Republika} Jarla a {#Česká Republika} CzechCloud svůj postup jistý. Na první místo již zřejmě myslet nemůžeme, ale druhé místo by již mělo být téměř jisté. Aby to bylo jisté na 100%, bude třeba udělat poslední krok a to porazit {#Německo} Německo.

SKUPINA H - 5. kolo
Česká republika
vs.Německo

Jarla
CzechCloud
Pokrovac
StanCifka

 

 Viper
 Lifecoach
 C4mlann
 SuperJJ

3
7. 6. 19:00
 STREAM  
2
Jarla {#Česká Republika}vs.{#Německo} Superjj
pokrovac {#Česká Republika}vs.{#Německo} Lifecoach
CzechCloud {#Česká Republika}vs.{#Německo} Viper
CzechCloud {#Česká Republika}vs.{#Německo} C4mlann
Pokrovac {#Česká Republika}vs.{#Německo} Viper

Německý tým je na turnaji zklamáním. Tým to rozhodně slabý není, výsledky ale jsou daleko za očekáváním. Aktuálně náš západní soused okupuje poslední příčku ve skupině a se skóre 1-3 na zápasy musí doufat v zázrak. Ten kromě výhry nad {#Česká Republika} Českem zahrnuje i to, že {#Filipíny} Filipíny prohrají s {#Bělorusko} Běloruskem a to následně podlehne Ukrajině. A to vše ještě za, pro Německo, velmi příhodného skóre.

Český tým ale může tyto problémy hodit bez problému za hlavu, protože postupové místo nám může vzít tak maximálně imploze vesmíru. Zápas Česko - Německo bude na programu jako třetí v pořadí, dočkáme se tak zhruba od 19:00.