Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus představuje trojčlenný Hearthstone tým

8. 6. 2017 | 18:57 Hearthstone
Loni těsně před MČR eXtatus premiérově vkročil do řeky jménem Hearthstone s jedním osamělým hráčem. Nová sezóna je v plném běhu a vedení se rozhodlo tyto řady rozšířit.
Výchozí obrázek

Loni těsně před MČR eXtatus premiérově vkročil do řeky jménem Hearthstone s jedním osamělým hráčem. Nová sezóna je v plném běhu a vedení se rozhodlo tyto řady rozšířit.

Pokud tuzemský Hearthstone zas tak náruživě nesledujete, možná jste o Janu 'Mirrari' Jestříbkovi v barvách eXtatus ani neslyšeli. Jde o bývalého hráče eSuby, který po úspěších dlouho působil s Aleshem v zahraničních mYinsanity. Po návratu domů se Mirrarimu loni na poslední chvíli zdařilo kvalifikovat se na Mistrovství ČR, což mu zpečetilo přestup právě do eXtatus. V barvách tohoto celku vybojoval na samotném MČR bronzovou medaili.

Nadále už Mirrari, který toho letos mimo účasti na francouzské akci Gamers Assmebly moc nenahrál, osamocený nebude. Vedení eXtatus se po dlouhém rozmýšlení rozhodlo naverbovat dvě nové posily. Tou první je druhý bronzový medailista z loňského MČR a slovenský reprezentant Matúš 'NatureLord' Hodermarský. Spolu s ním utvoří trio Nikolas 'Swissking' Kožlej, také účastník MČR 2016 a bývalý hráč eSuby, který naposledy hrál za Gunrunners.

Swissking stejně jako Mirrari proslul během působení v eSubě - Zdroj: esuba.eu

Oficiálně tato sestava zatím oznámená není, nicméně při příležitosti dnešního reprezentačního zápasu Slovensko vs. Portugalsko prozradil přesun pod křídla eXtatus NatureLord. Uvidíme, zda-li se Hearthstone tým začne ubírat profesionální cestou, jako je tomu u CS:GO.

„Niekoľko mesiacov po rozpade nášho Fraternitas HS teamu som dostal ponuku hrať za team eXtatus spoločne s Mirrarim a Swisskingom, ktorí sú veľmi skúsení a majú niekoľko medzinárodných úspechov. Hranie za eXtatus považujem za väčšiu zodpovednosť a motiváciu, takže moja aktivita na turnajoch sa rapídne zvýši. Najskôr sa uvidíme asi v Trnave na PG WAY, kde pravdepodobne pôjde aj zvyšok môjho týmu. Držte palce!“

vyjádřil se k přestupu do eXtatus NatureLord.

Složení Hearthstone týmu eXtatus:

{#Česká Republika} Jan 'Mirrari' Jestříbek
{#Slovenská Republika} Matúš 'NatureLord' Hodermarský
{#Česká Republika} Nikolas 'Swissking' Kožlej

Zdroj: natureLord
Štítky: eXtatus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.