Přejít k hlavnímu obsahu

HGG: Belgie porazila Česko 3:0

3. 7. 2017 | 21:14 Hearthstone
Zatímco první fáze Global Games trvala téměř tři měsíce, ta druhá sviští velkým tempem. V příštích dvou dnech se rozhodne o tom, které týmy postoupí mezi nejlepších 16 celků světa. V luxusní pozici je český tým, který je po dvou zápasech již jistým postupujícím.UPDATE: Český tým prohrává jednoznačně 0:3, vůbec první taková porážka našich hráčů na turnaji. Ze skupiny i přesto postupujeme z druhého místa. O vítězi skupiny rozhodne zítřejší duel Izraele a USA.
Výchozí obrázek

Zatímco první fáze Global Games trvala téměř tři měsíce, ta druhá sviští velkým tempem. V příštích dvou dnech se rozhodne o tom, které týmy postoupí mezi nejlepších 16 celků světa. V luxusní pozici je český tým, který je po dvou zápasech již jistým postupujícím.


UPDATE: Český tým prohrává jednoznačně 0:3, vůbec první taková porážka našich hráčů na turnaji. Ze skupiny i přesto postupujeme z druhého místa. O vítězi skupiny rozhodne zítřejší duel Izraele a USA.



Skupina B druhé fáze není žádný med, český tým ale zatím jede bez zastavení. Po úvodní výhře nad {#Izrael} Izraelem následoval minulý týden těžký souboj s {#Spojené státy americké} USA. V závěrečném quest rogue mirroru nám StanCifka ukázal, jak se správně lížou karty a poslal čechy za druhým vítězstvím.

2. FÁZE - SKUPINA B
#NázevVP+/-
1.{#Česká Republika} Česká republika216/7
2.{#Spojené státy americké} USA115/4
3.{#Izrael} Izrael115/5
4.{#Belgie} Belgie126/6

A nejen to. Vzhledem k předchozím výsledkům ve skupině a rozlosování posledního kola, má již český tým jistotu postupu do třetí fáze. Další zápas totiž odehrají Američané s  Izraelci a druhé výhry se může zmocnit jen jeden z nich.

Zítřejší zápas proti {#Belgie} Belgii tak bude pouze o tom, jestli si češi zajistí postup z prvního místa ve skupině. Je otázkou jak moc je vlastně důležité, StarCraftí guru {#Česká Republika} PredY by to ale nazval jednoduše. Když nevíš, hraj na win.

SKUPINA B - 3. kolo
Česká republika
vs.Belgie

Jarla
CzechCloud
Pokrovac
StanCifka

 

 Maverick
 oliech
 Arneej
 Chinoize

0
04. 07. 15:00
 STREAM  
3

Belgičané naopak ještě teoretickou šanci na postup mají, musí ale vyhrát a to nejlépe 3:0. Jestli jim {#Česká Republika} StanCifka, {#Česká Republika} Pokrovac, {#Česká Republika} Jarla a {#Česká Republika} CzechCloud dají šanci, se dozvíme v úterý od zhruba 15:00.


Zdroj: Rozcestník
Štítky: Global Games