Přejít k hlavnímu obsahu

Pavel1111 těsně před MČR míří do Universe

7. 11. 2017 | 15:31 Hearthstone
Karetní hra Hearthstone hlásí návrat do řad Teamu Universe a svoji premiéru zažije přímo na letošním mistrovství, které jim v loňské sezóně těsně uniklo.
Výchozí obrázek

Karetní hra Hearthstone hlásí návrat do řad Teamu Universe a svoji premiéru zažije přímo na letošním mistrovství, které jim v loňské sezóně těsně uniklo.

V roce 2016 patřil Hearthstone mezi hlavní sekce tohoto týmu a vedle CS:GO a League of Legends to vypadalo, že jej uvidíme i na MČR v Hearthstone. To se bohužel nestalo, protože trio Fello, GIFO a natureLord se rozhodlo necelé dva měsíce před finále vyměnit dres za kapuci Fraternitas. I letos to vypadalo, že se Trust.Universe v Hearthstone turnaji nepředstaví, opak je však pravdou.

Právě bývalý hráč Matúš 'natureLord' Hodermarský se zapříčinil o vytvoření nové HS sekce Universe, ta poslední byla rozpuštěna koncem loňského roku. Do dresu Trust.Universe se však neobleče on sám, nýbrž jeho kolega ze slovenské reprezentace Hearthstone Global Games Pavel 'Pavel1111' Benedek, kterému své loňské angažmá dohodil. Svoji premiéru si Pavel1111 zažije hned na největší akci letošního roku, kdy jej ve skupině B čeká Scruffy, GarO a spolužák martim.

„Po tom, ako sa mi podarilo postúpiť na MČR, chcel som si nájsť nejaký tím, ktorý by som tam reprezentoval. V tom čase mi napísal kamarát, Naturelord, ktorý sa ma spýtal, či by som nechcel hrať za Team Universe na MČR. Samozrejme, že som povedal áno, pretože som chcel byť na MČR zaistený a zároveň hájiť ich farby. Teraz len môžem povedať, že sa budem snažiť podať čo najlepší výkon v mene UNI.“

- Pavel 'Pavel1111' Benedek, nová tvář Trust.Universe

V aktuální chvíli je Pavel1111 ve vrcholící sezóně jedinou posilou tohoto týmu a nově vzniklé Hearthstone sekce. Uvidíme, jestli se do budoucna bude rozšiřovat do dřívějších rozměrů.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.