Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG se omluvá za nevhodné ženské modely

12. 12. 2017 | 20:00 PUBG: Battlegrounds
Fanoušci a hráči PUBG objevili další překvapivou změnu ve hře, která se ale mnohým z nich nelíbí. Jedná se úpravu ženských modelů ve hře, konkrétněji o daleko upnutější spodní prádlo.Když si v menu ženský model přiblížíme, můžeme díky novým změnám vidět takzvaný "camel toe", tento výraz se do češtiny pokoušet překládat nebudeme. Jedná se o otisk ženských pohlavních orgánů, kvůli příliš přiléhavému oblečení.
Výchozí obrázek

Fanoušci a hráči PUBG objevili další překvapivou změnu ve hře, která se ale mnohým z nich nelíbí. Jedná se úpravu ženských modelů ve hře, konkrétněji o daleko upnutější spodní prádlo.

Když si v menu ženský model přiblížíme, můžeme díky novým změnám vidět takzvaný "camel toe", tento výraz se do češtiny pokoušet překládat nebudeme. Jedná se o otisk ženských pohlavních orgánů, kvůli příliš přiléhavému oblečení.

Většina hráčů s údivem řekla: "Proč?". Psali s touto otázkou na reddit a debatovali i na Twitchi. Ne všichni ale reagovali s klidem. Hodně hráčů bylo naštvaných a podrážděných. Rohodli se tedy požadovat co nejrychlejší odpověď od samotného tvůrce hry, Brendana Greena. Ten svedl vinu na externí umělce v týmu PUBG. Řekl, že tento ženský model znovu aktualizují a následně se herní komunitě za způsobené pozdvižení omluvil.

Pokud jste si této změny nevšimli, nebo PUBG nehrajete, ale tato novinka vás zaujala, můžete se podívat na srovnání od uživatelky Liz Edwards na twitteru.

undiesupdatepubg

Jaký máte názor na tuto změnu vy? Přijde vám zbytečné, aby se modely změnily? Nebo souhlasíte s tím, že tohle do PUBG prostě a jednoduše nepatří? Napište nám svůj názor do komentářů!

Zdroj: eurogamer