Přejít k hlavnímu obsahu

Auzom Premier League startuje s účastí spajKKa

13. 1. 2018 | 13:38 PUBG: Battlegrounds
Nejprestižnější liga ve hře Playerunknown's Battlegrounds, pořádaná stránkou Auzom, již zná své rozřazení do skupin. Celá Auzom Premier League je rozdělena do dvou regionů, NA a EU, kde se v každém ze zmíněných nachází 40 týmů. Proto musí v každém kole být dvě lobby, pojmenované červené a modré, obě po dvaceti týmech. A právě dnes se společně podíváme na rozdělení do "lobbíček" v obou regionech pro první týden z osmi.
Výchozí obrázek

Nejprestižnější liga ve hře Playerunknown's Battlegrounds, pořádaná stránkou Auzom, již zná své rozřazení do skupin. 

Celá Auzom Premier League je rozdělena do dvou regionů, NA a EU, kde se v každém ze zmíněných nachází 40 týmů. Proto musí v každém kole být dvě lobby, pojmenované červené a modré, obě po dvaceti týmech. A právě dnes se společně podíváme na rozdělení do "lobbíček" v obou regionech pro první týden z osmi.

Náš český reprezentant, Martin "spajKK" Beneš, jenž je v lize s týmem Dignitas, si v EU lobby BLUE prvního týdne zahraje proti špičkovým týmům jako je TSM, FaZe, Method či G2 Esports.

Na oficiální trailer k druhé sezóně Premier League se můžete podívat na Youtube kanále Auzomu nebo na konci tohoto článku.

Nutno zmínit, že společně s představenými skupinami Auzom oznámil, že v APL Season 2 neuvidíme novou pouštní mapu Miramar, hrát se bude pouze Erangel. Hraní bez druhé mapy odhlasovaly samotné týmy, které ještě nejsou připraveny ji kompetitivně hrát. 

Mimo jiné, první kolo APL se posunuje o týden déle od původního data, na první zápas druhé sezóny se tedy můžeme dívat již 21. ledna 2018! 

V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.