Přejít k hlavnímu obsahu

Xbox hráče čeká "menší" dáreček!

27. 1. 2018 | 15:28 PUBG: Battlegrounds
Konzolové hráče hry PlayerUnknown's Battlegrounds čeká in-game dárek přímo od Bluehole. Z jakého důvodu a co přesně je čeká?
Výchozí obrázek

Konzolové hráče hry PlayerUnknown's Battlegrounds čeká in-game dárek přímo od Bluehole. Z jakého důvodu a co přesně je čeká?

Hra PUBG v její Xbox verzi tento týden pokořila milník čtyř milionů zakoupených kopií, což už je důvod slavit. Navíc se čísla stále nepřestávají zvyšovat. Jako odměnu za pomoc k dosáhnutí těchto čísel Bluehole přičte každému hráči, který si založí účet před 31. lednem, 30 000 BP na účet. To už je pořádná suma, bedniček se skiny určitě nebude málo.

Herní měna na účty bude přičtena již 1. února. Jak říkají vývojáři, pokud jste uvažovali o tom, že si skočíte na Sosnovku i na Xboxu, teď je ten pravý čas. Zároveň se stanete součástí této rostoucí komunity konzolistů, na kterou se vývojáři jen tak brzy nevykašlou. Tento týden vyšel již šestý update od vydání Xbox verze, mimo jiné opravil spoustu bugů a mírně optimalizoval hru.

Hrajete PUBG na Xboxu nebo teprve máte v plánu začít? Anebo na svou PC verzi nedáte dopustit? Svěřte se nám v komentářích.

Zdroj: xbox.com
Štítky: Microsoft, PUBG, Xbox
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.