Přejít k hlavnímu obsahu

Na víkendové Wild Open jede bojovat Jarla

21. 2. 2019 | 21:04 Hearthstone
Úřadující mistr České republiky, Jaromír "Jarla" Vyskočil, má evidentně skvělou formu i letos. Sledovat ho budeme o víkendu moci na Wild Open!
Wild Open
Wild Open

Základem pro kvalifikaci na letošní ročník Wild Open byly výkony na Wild ladderu v lednu. Abyste se dostali dál, museli jste se umístit v TOP 100 a to se povedlo hned třem našincům – dvacátý sedmý skončil v legendě Jarla, ještě o dvě příčky výš to dotáhl Slovák majsssster z Inaequalis a ze samotného prvního místa na ladderu postoupil do uzavřené evropské kvalifikace hráč Inside Games Norwis. 

V kvaldě pro evropský region se nejprve bojovalo ve velkém Swissu, z nichž dále postoupila jen osmička nejlepší. Na ní pak čekal Single-Elimination pavouk a pro to, aby se nějaký hráč dostal dále, to musel dotáhnout do nejlepší dvojky. A ze tří domácích zástupců se to nakonec opravdu jednomu povedlo! Svoji formu totiž stvrdil úřadující mistr ČR a reprezentant Nordavind Jaromír "Jarla" Vyskočil!

Jarla

Prize money na hlavním turnaji 2019 Hearthstone Wild Open vypadají takto:

  • 1. místo: 11 000 $
  • 2. místo: 7 000 $
  • 3. až 4 místo: 3 000 $

O víkendu se tedy do Burbanku v Kalifornie podívá právě on. Jenže v Americe ho nečeká nic lehkého, konkurenta mu bude dělat třeba známý hráč Jace "DrJikininki" Garthright, který navíc bude mít výhodu v podobě domácího prostředu či reprezentanti regionu Asia-Pacific Lojom a Torasu. Konkurence tedy rozhodně není slabá, my ale věříme, že náš borec ukáže, co v něm je, a ze Spojených států se domů vrátí se zlatem.

    Štítky: Wild Open
    miluju videohry a hlavně ligu legend