Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games představují profesionální PUBG tým

27. 2. 2019 | 22:11 PUBG: Battlegrounds
Druhá nejvyšší evropská liga Contenders začíná tento čtvrtek a česká scéna v ní bude mít vlastního zástupce. Jejich název však nebude VIKURVI či NeverMiss, po týmu v čele s PiXeL1Kem totiž skočila organizace Inside Games, která týmu dokáže vytvořit profesionální zázemí.
Inside Games
Inside Games

Inside Games je česká organizace s téměř šestiletou historií, která PlayerUnknown's Battlegrounds už nějaký ten měsíc důvěřuje a loni nechyběla na českém ani slovenském mistrovství. Koncem roku se však sestava postupně rozpadala a v určité chvíli se ocitla v momentu, kdy v aktivní formaci figurovaly pouze nové tváře, Martin 'spajKK' Beneš a Daniel 'seniks' Ručka. Ti se pokoušeli prosadit do Evropy spolu s dvěma zahraničními hráči, před týdnem však vyplavala na povrch informace, že i přes aktivní jednání je všechno pasé a Inside Games sáhnou po sekci, která se pod názvem VIKURVI kvalifikovala do evropské PUBG Contenders League.

Inside Games

Pokud jednotlivé tváře na obrázku poznáte, tak je vás jasné, právě čtveřice hráčů VIKURVI rozšiřuje řady Inside Games, kde se navíc stanou prvním českým profesionálním PUBG týmem. Aktivní sestavu doplňuje ještě bývalý aktivní střelec IG, Martin 'KomiaX' Komínek, který zaujme pozici kouče a manažera. Již pod novým názvem vstoupí PiXeL1K a spol. jako jediný český či slovenský tým do druhé nejvyšší evropské PUBG soutěže, kde je v silné konkurenci jediným cílem postup mezi špičku. Prvním hracím dnem Contenders ligy bude již tento čtvrtek 28. února, o detailech veškerého dění vás samozřejmě budeme na našich stránkách informovat.

Jak vypadá sestava prvního českého profesionálního PUBG týmu Inside Games?

 Česká republika Miloslav 'PiXeL1K' Feik
 Česká republika Miroslav 'Odstřelovač' Ernygr
 Česká republika Jáchym 'sundej_boty' Šimeček
 Česká republika​​​​​​​ Petr 'Zampeek' Žampach

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.