Přejít k hlavnímu obsahu

NVIDIA dorazí na PLAYzone Challenge s vlastními influencery a battle royale zónou

Než si komplexněji představíme celý doprovodný program vedle hlavních turnajů na PLAYzone Challenge, tak tu máme vlaštovku v podobně battle royale zóny NVIDIA.
KaterinaSuki & Viktorkaa
KaterinaSuki & Viktorkaa
PLAYzone Challenge 2019

PUBG a Fortnite patří mezi důležité součástí prvního ročníku naší BYOC akce, nepůjde však o jediný battle royale program. Ve spolupráci s NVIDIA bude připravena i herní zóna s mašinami Alza GameBox v edici PZ Challenge s grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX2070 8GB, do které v sobotu dorazí streamerky KaterinaSuki a Viktorkaa. S těmi si zde návštěvníci akce budou moci po celý den zahrát jakýkoliv battle royale titul a kromě PUBG a Fortnite by se tak mohlo dostat i na Apex Legends.

Současně bude tento program vysílaný i na Twitch kanále, který najdete níže, a to ve chvílích, kdy zde nepoběží vysílání hlavního PLAYzone Challenge turnaje v PlayerUnknown's Battlegrounds. Těšit se tak můžete na program v průběhu rána, obědové pauzy i večerních hodin.

NVIDIA
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.