Přejít k hlavnímu obsahu

PZ Challenge: Skupinová fáze je u konce

22. 6. 2019 | 13:12 PUBG: Battlegrounds
Celkem 32 čtyřčlenných týmů má za sebou první polovinu skupinové části PLAYzone Challenge v PlayerUnknown's Battlegrounds. Kdo z nich se prostřílí až do finále o hodnotné ceny?
PZCH PUBG
PZCH PUBG

UPDATE #11: Poslední hra je u konce a tím i celá skupinová fáze. V zápase číslo 8 to nejlépe střílelo hráčům EXORS Gaming a REViTAL Gaming. A jak vypadá obsazení finálové skupiny? Ve screenu níže najdete všechny postupující do druhé fáze turnaje, kde nás čekají zápasy s vyšší kvalitou a větším nasazením od hráčů.

skup A
skup B

UPDATE #10: Předposlední zápas končí, ve skupině A tentokrát zazářil Mazariniho tým Kings of Sosnovka, skupinu B vyhrál celek Gifted Gaming. I přesto, že eSuba skončila na šestnáctém místě, stále si drží první příčku ve skupině.

skup A
skup B

UPDATE #9: Další hra dohrána, svůj třetí chicken dinner ve skupině A získal znovu tým Full Focus Fast Win, ve skupině B vyhrála díky své agresivní a jisté hře eSuba v čele se spajKKem a oKKem.

skup A
skup B

UPDATE #8: První hra dnešního dne je za námi, Miramar ve skupině A ovládl celek Full Focus Fast Win, ve skupině B to byl tým NemamVlasy. Oba dva si díky této výhře zajistili průběžné první místo ve skupině.

skup A
skup B

UPDATE #7: Každou chvílí začne první sobotní zápas a zároveň druhá polovina skupinové fáze. Téměř všichni hráči už jsou připravení na svých místech na náročný den plný vyrovnaných her, většinu z nich dnes čeká celkem 8 zápasů. Jak to v Brně vypadá se můžete podívat na fotce níže, stále taky můžete dorazit osobně!

lan

UPDATE #6: První hrací den máme úspešně za sebou. Poslední hru skupiny A ovládli hráči Inside Games, ve skupině B získala svůj chicken dinner eSuba. A jak vypadá průběžná TOP8 z každé skupiny po čtyřech zápasech? Odpověď najdete v tabulkách níže. A co nás čeká zítra? Dopoledne se můžeme těšit na dohrání skupin na Miramaru, po obědě pak na první čtyři zápasy z finálové části. 

"PLAYzone Challenge už v prvním dni bez diváků nabízí parádní atmosféru, ve které osm různých her vyhrálo osm různých týmů a před Miramarem je tak leccos otevřeno. Kdybych měl vypíchnout jednu věc, tak mě potěšil výkon Online Vision Gaming, který parádně načasoval formu a vévodí skupině A, kterou jsme sledovali na streamu. Příliš se nedaří naopak Inside Games a eSubě, kteří se sice výhrou posunuli nahoru, ale výkonově se budou muset ve druhém dni zvednout, pokud by měli naplnit ambice, se kterými do Brna přijeli."

- Přemek "huhy" Malina, komentátor

SKupina A
SKupina B

UPDATE #5: Předposlední zápas dnešního dne je u konce, ve skupině A vyhrál tým EXORS Gaming díky neskutečnému doublekillu od Nibse, skupinu B ovládli střelci Fury Esport. Za chvíli začíná poslední zápas dneška a zároveň polsední Erangel ve skupinové fázi.

SKupina A
SKupina B

UPDATE #4: Druhý zápas na Erangelu je dohraný, skupinu A ovládl tým Full Focus Fast Win, který na konci přestřílel kluky z Online Vision Gaming, ti se ale díky 10 fragům stále drží na celkovém prvním místě. Ve skupině B se na první příčce umístil tým Rly Very Gud.

Skupina A
Skupina B

UPDATE #3: Debutový zápas PZCH je u konce, chicken dinner si ve skupině A zajistil tým Online Vision Gaming, ve skupině B to byl celek Elementrix. Níže najdete průběžné pořadí týmů v obou skupinách.

Skupina A
Skupina B

UPDATE #2: První hra právě začíná, přestřelky ve skupině A můžete sledovat na streamu zde.

UPDATE #1: Hráči už žhaví své stroje a připravují se na své první zápasy, v pavilonu G2 panuje přátelská a pozitivní atmosféra. Otázkou je, zda vydrží i přes rivalitu mezi týmy po čas samotného turnaje. Známé i méně známé tváře začínají plnit každou židli v aréně, kde se již za chvíli utkají na první mapě, kterou bude Erangel.

Zatím největší PUBG offline akce se nevyhnutelně blíží, první letadlo odlétá již v 18:10. Hrát se bude ve dvou skupinách po šestnácti týmech ve formátu FPP, čtyřikrát Erangel a čtyřikrát Miramar. Nejlepší osmička z každé skupiny následně postoupí do finále, kde se v deseti zápasech poperou o prizepool v hodnotě 60 000 korun a slušnou porci MČR bodů. Detailní harmonogram turnaje najdete níže.

PZCH FB

Detailní harmonogram turnaje:

  • Pátek 21. června:
    18:10-20:50 1. - 4. mapa skupin A a B (Erangel)
     
  • Sobota 22. června:
    10:10-12:50 5. - 8. mapa skupin A a B (Miramar)
    14:20-15:40 1. a 2. mapa finálové skupiny (Erangel)
    15:40-17:00 3. a 4. mapa finálové skupiny (Miramar)
     
  • Neděle 23. června: 
    09:50-11:50 5. - 7. mapa finálové skupiny (Erangel)
    11:50-15:00 8. - 10. mapa finálové skupiny (Miramar)
    15:00-15:20 Vyhlašování vítězů
NVIDIA
paticka 1

Celý průběh turnaje budete moci sledovat na streamu, kde vám komentář zajistí Přemek 'huhy' Malina, Marek 'shadye' Hovanec a Pavel 'Pablitos' Řehořek.

V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.