Přejít k hlavnímu obsahu

PZ Challenge: Mistry v PUBG se stávají Inside Games před Vikingekrig a Gunrunners

23. 6. 2019 | 16:54 PUBG: Battlegrounds
Obě skupiny jsou dohrané, body spočítané, tudíž můžeme přejít na druhou fázi PUBG turnaje. Je na čase, aby se nejlepších šestnáct týmů popralo o 60 tisíc a slušnou porci MČR bodů.
Inside Games PUBG
Inside Games PUBG

UPDATE #10: I přesto, že poslední hru vyhráli EXORS Gaming, prvními mistry PLAYzone Challenge v PUBG se se svými skvělými a konzistentními výkony stávají Inside Games! Stříbrné medaile si odnesli Vikingekrig Esports, bronzoví skončili vítězové MČR 2018 Gunrunners. Vítězům gratulujeme a všem zúčastněným děkujeme za skvělou spolupráci a dobrou náladu.

Finální rozdělení prize poolu:

  • 1. místo: 27 000 Kč
  • 2. místo: 18 000 Kč
  • 3. místo: 11 250 Kč
  • 4. místo: 6 750 Kč
  • 5. místo: 4 550 Kč
tabulka

UPDATE #9: Předposlední je dohraná a už se začíná formovat konečná tabulka. Na Miramaru tentokrát zabodovali Gunrunners, kteří se díky této výhře vyhoupli až na čtvrtou příčku v tabulce. Ve vedení stále zůstávají Inside Games, za nimi na druhém místě Vikingekrig Esports, třetí místo patří REViTAL Gaming. Čeká nás poslední hra na Miramaru, která rozhodne o konečném pořadí.

ra 9

UPDATE #8: První Miramar dneška je dohraný, posledním přeživším se opět stal tým Inside Games, díky čemuž znovu navýšil svůj dosavadní náskok. Po obědové pauze nás čekají poslední 2 hry na Miramaru, právě ty rozhodnou o konečném vítězi PLAYzone Challenge 2019.

hra 8

UPDATE #7: Sedmou finálovou hru nejlépe zahrál celek Rly Very Gud s deseti killy, naopak Inside Games se opět nezadařilo a jejich náskok se snížil na pouhých 5 bodů.

finale 7

UPDATE #6: Druhá hra končí, nejlépe si tentokrát na Erangelu poradili střelci Vikingekrig Esports s obdivuhodnými patnácti killy.

finalko 6

UPDATE #5: Poslední hrací den je tady, v pavionu G2 už opět panuje skvělá nálada a první zápas je u konce. Na neděli se nejlépe vyspal Mazi a jeho tým Kings of Sosnovka, který ukořistil první chicken dinner dne. První Inside Games skončili s 0 body na 14. místě, i přesto si však stále drží náskok třinácti bodů nad ruhými Gifted Gaming.

finale 5

UPDATE #4: Pro dnešek s PUBG končíme, zítra nás čeká posledních 6 zápasů, ve kterých se rozhodne o konečném vítězi. Poslední hru dnešního dne opět vyhrál celek Inside Games, pro který je to už druhá výhra v finálové skupině. A jak vás již mohlo napadnout, jsou to právě oni, kdo vévodí celkové tabulce. Jestli si vedení udrží se dozvíme až zítra, tudíž je na co se těšit.

Skupiny jsou u konce a i úvod finále byl opravdová jízda. Hodně sympaticky hrají Gifted Gaming, kteří pro nás komentátory byli pro leckoho nečekaným černým koněm na medaili. Jinak se dá ale hovořit o jednoznačné jízdě Inside Games, kteří jako jeden z největších favoritů nabrali náskok, jenž bude opravdu těžký setřást. Věříme ale, že se i v neděli bude na co dívat a užijeme si i závěr této akce!

- Přemek "huhy" Malina, komentátor

finale 4

UPDATE #3: Další zápas je u konce, svůj chicken dinner v napínavém konci získal tým Gunrunners. I přesto, že Inside Games tentokrát skončili na 14. místě, stále si drží celkové vedení.

finale 3

UPDATE #2: Druhý zápas končí, kdo zazářil tentokrát? Opět to byl tým Inside Games, který se pro výhru prostřílel s 14 killy, díky čemuž si získal náskok jedenácti bodů nad druhými Gifted Gaming.

finale 2

UPDATE #1: Máme za sebou první zápas finálové skupiny, nejlépe si opět poradili střelci z Gifted Gaming s 11 killy. Skvělou hru zahráli také Inside Games, kteří nasbírali ještě o jeden frag více. Průběžnou tabulku najdete jako vždy níže.

tabulka

Nejlepších 16 týmů ze skupinové fáze postoupilo do finálové části, která zahrnuje celkem 10 zápasu, 4 v sobotu a zbylých 6 v neděli, přičemž se bude hrát pětkrát Erangel a pětkrát Miramar. Čekají nás ještě napínavější a akčnější zápasy mezi těmi nejlepšími hráči z CZ/SK scény. 

PZCH FB

Harmonogram finálového turnaje:

  • Sobota 22. června:
    14:20-15:40 1. a 2. mapa finálové skupiny (Erangel)
    15:40-17:00 3. a 4. mapa finálové skupiny (Miramar)
     
  • Neděle 23. června: 
    09:50-11:50 5. - 7. mapa finálové skupiny (Erangel)
    11:50-15:00 8. - 10. mapa finálové skupiny (Miramar)
    15:00-15:20 Vyhlašování vítězů
NVIDIA
partneri

Celý průběh turnaje budete moci sledovat na streamu, kde vám komentář zajistí Přemek 'huhy' Malina, Marek 'shadye' Hovanec a Pavel 'Pablitos' Řehořek.

V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.