Přejít k hlavnímu obsahu

Team Reciprocity jako další ukončuje podporu PUBG

21. 12. 2019 | 18:07 PUBG: Battlegrounds
Evropská PUBG scéna přichází o další organizaci. Pokud nenastanou žádné razantnější změny v ekonomičnosti, tak možná už nikdy Team Reciprocity v akci neuvidíme.
Team Reciprocity
Team Reciprocity

Team Reciprocity se na scéně objevil koncem loňského roku, kdy se zbrusu nová sestava těsně nedostala do PUBG Europe League. Skrze Contenders to ale klaplo a čtveřice s bývalými hráči Liquid či FaZe bojovala mezi nejlepšími evropskými týmy. V létě se rozloučili Haxete a Raphyyy, za které přišly dvě náhrady, ani to se ale nedá přirovnat k dnešnímu oznámení. Jako tým totiž Scoom a spol. přicházejí o střechu nad hlavou.

Jako organizace se Team Reciprocity snaží prosadit v celé řadě titulů a PUBG je bohužel ve fázi, kdy je pro herní kluby dlouhodobé angažování na scéně hodně nevýhodné. Sám to jako hlavní důvod potvrdil i majitel REC se slovy, že se raději budou soustředit na jiné hry s lepší ekonomickou strukturou. Ale současně doufá, že se jednou věci změní a Reciprocity se na PUBG scénu vrátí. Těch, co zasněně doufají, začíná být až až.

Team Reciprocity naposledy působil v tomto složení:

 Gibraltar Keiron 'Scoom' Prescott
 Francie Romain 'Shiv' Hermann
 Francie Benjamin 'mOnKeY' Lartigue
 Německo Magnus 'UdyrMayFire' Hartmann

Štítky: Team Reciprocity
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.