Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Challenge 2020 navyšuje prize pool

Premiérový ročník naší BYOC akce byl úspěšný, my se však neohlížíme a díváme se dopředu, vstříc novým cílům. Počet titulů s hlavními turnaji jsme již zvýšili na rovných deset a nyní tedy nastal čas představit základní finanční odměny, o které se letos bude v Brně bojovat.
PLAYzone Challenge 2020
PLAYzone Challenge 2020

Druhý ročník eventu s názvem PLAYzone Challenge zavítá do pavilonu G2 na výstaviště Veletrhy Brno o víkendu 22. až 24. května. Termín konání je letos o měsíc dříve, hráče by tak nemělo trápit úmorné vedro. Zástupci všech věkových i skillových kategorií si mohou přijet zahrát oficiální turnaje v deseti různých titulech, kde kromě sedmičky z loňska nechybí nováčci v podobě Dota 2, Rocket League a Teamfight Tactics. Místo se však najde naprosto pro každého, stejně jako vloni je možné si naplno užít akci i v sekci určené pro "volné hraní".

PLAYzone Challenge 2020

Hlavní turnaje jsou pro ambiciózní hráče z velké míry o finančních odměnách, které jsme se ještě před vypuštěním anglické mutace oficiálních stránek akce rozhodli odhalit. Letos už nepůjdeme cestou komunitního přispívání do celkového prize poolu, ale i přesto garantovaný základ nyní navyšujeme o rovných 150 tisíc korun! Pokud bychom vzali v potaz i loňský příspěvek od komunity, tak se letos bude hrát o zhruba 100 tisíc korun více v hotovosti, než tomu bylo na premiérovém ročníku PLAYzone Challenge. Celkem tak tento základ dělá 370 000 Kč pro všechny hlavní turnaje, detaily jeho distribuce, možného navýšení a další náležitosti si přiblížíme později.

První vlna registrací je za námi, ale až do konce dubna máte stále možnost ušetřit 100 Kč, stačí jen neotálet. Pokud jste hráči týmové hry a nejste si jisti svou soupiskou, tak v letošním roce už nebude problém ji změnit posléze. Rozhodování, jestli do Brna přijet, tak nemusíte nechat až na poslední chvíli. Protože přijet se vyplatí!

Jak vypadají aktuální počty registrovaných týmů a hráčů v hlavních titulech?

  • CS:GO – 2 týmy
  • Dota 2 – 2 týmy
  • Fortnite – 5 dvojic
  • Hearthstone – 38 hráčů
  • League of Legends – 4 týmy 
  • PUBG – 4 týmy 
  • Rainbow Six Siege – 2 týmy 
  • Rocket League – 2 trojice
  • StarCraft 2 – 3 hráči
  • Teamfight Tactics – 11 hráčů

Nevíš jak na registraci a jaké jsou rozdíly v jednotlivých vstupech? Tak to jsme pro tebe natočili tutoriál:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.