Přejít k hlavnímu obsahu

Skiny s tématikou URF se nakonec ve Valorantu neobjeví

14. 3. 2020 | 17:06 VALORANT
Minulý týden na povrch unikla zpráva o údajném crossoveru, kdy by do Valorantu v budoucnu měly přibýt skiny s tématikou kapustňáka Urfa a jeho slavné zlaté špachtle. Zdá se, že šlo pouze o mylnou informaci, a namísto tématiky oblíbeného League of Legends módu, má pro nás Riot úplně jiné plány. Na co se tedy můžeme těšit?
Valorant URF
Valorant URF

Před týdnem se dostaly ven informace o domnělém crossoveru mezi Valorantem a League of Legends, kdy se do nové taktické střílečky měly údajně dostat skiny a další kosmetické doplňky s tématikou legendárního módu URF. Podle aktuálních informací od Riot Games šlo pouze o chybu ze strany šéfredaktora IGN Nordic, Nicka Nijlanda, který tuto mylnou informaci šířil prostřednictvím svého videa o hráčském postupu ve Valorantu, za což se sám později omluvil.

Pro nás to znamená, že se bohužel nedočkáme žádných skinů s tématikou mocného kapustňáka, ani zlaté špatule namísto nože. Herní studio kontaktovalo Nijlanda a jasně se vyjádřilo, že v žádném případě neplánuje tyto dvě hry spojovat, a to ani prostřednictvím kosmetických doplňků. Šéfredaktor sám došel k této mylné představě, protože si spletl aprílový herní mód URF s názvem hraček NERF.

Na druhou stranu se tedy můžeme těšit na skiny s tématikou zbraní Nerf, což jsou populární hračky s pěnovými projektily. Ačkoliv všichni sledovali určitou analogii mezi některými šampiony a agenty, jako například jisté podobnosti ve vizáži Akali s Jett, nebo Ekka s Phoenixem, a těšili se na skiny s touto tématikou, po tomto vyjádření se nejspíše bude jednat pouze o nevyslyšená přání. Další detaily o připravovaných kosmetických doplňcích jsme již zmínili v tomto článku.

Valorant League of Legends
Štítky: URF, nerf