Přejít k hlavnímu obsahu

Přijď si zpříjemnit páteční večer turnajem ve W3 Reforged

20. 3. 2020 | 10:52 Warcraft III: Reforged
V úvodním turnaji při pokusu s Warcraft III: Reforged jsme krásně naplnili pavouka pro 32 hráčů. Proč tedy nepokračovat s dalšími turnaji? GREEN si po třech týdnech pro vás připravil dalšího klání s prize poolem 45 euro.
Warcraft III: Reforged
Warcraft III: Reforged

Druhý turnaj z dílny Tomáše 'GREEN' Majera a Daniela 'Stehlify' Plačka opět hráče vyšle na nekompromisní bojiště nového kabátku legendárního WarCraftu. RTS hry možná nejsou na špici aktuálního esportového dění, ale stále mají své neodmyslitelné kouzlo. GREEN Reforged Cup s pořadovým číslem zavítá do vašich domovů tento pátek 20. března, kdy v 18:00 vše vypukne. Těšit se kromě samotného prize poolu 45 euro, ze kterého si 30 ukrojí celkový šampion a zbytek bere poražený finalista, můžete také na živý přenos celého klání.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.