Přejít k hlavnímu obsahu

Team BRUTE premiérově vstupuje do světa Doty 2

27. 3. 2020 | 20:50 Dota 2
Team BRUTE je známý především svou sekcí v Counter-Strike: Global Offensive. Nyní přijímá Dota 2 sekci a snaží se rozšířit povědomí o sobě i mezi tuto komunitu. Pomoci mu v tom má i populární streamer, který si už pár let dává od Doty pauzu.
JC
JC

Do svých řad přijímají kompletní sestavu hráčů, která se dosud nazývala Backstabbed Boys. Cílem týmu je vítězství v Sazka eLeague. K dosažení titulu jim má pomoct velmi uznávaná osobnost na Dota 2 scéně Patrik "JohnnyCrypton" Hagara. Proslavil se zejména streamováním, vytvářením zábavného obsahu a někdy i kontroverzními názory. Poslední dva roky se však věnoval zejména pokeru, kde se mu analytické schopnosti a rychlé rozhodování z Doty jistě hodilo.

Díky Dotě jsem se dostal k esportu. Navíc jsem velký fanoušek JohnnyCryptoNa, vždycky jsem chtěl hrát Dotu s tak klidnou hlavou jako on. Jsem neskutečně rád, že přijal nabídku přidat se k nám, a že nám všem, jeho fanouškům, dal naději na jeho comeback na Dota scénu. Bez něho nebude CZ&SK Dota scéna nikdy kompletní.

nadšeně popisuje Petr Andrýsek, majitel týmu.

Dota kariéru jsem ukončil na vrcholu jako jeden z nejlepších hráčů na scéně, abych následoval svoje sny stát se profesionálním hráčem pokeru. Hru jsem miloval, ale nečekal jsem, že se do ní ještě někdy vrátím. Dostal jsem nabídku coachovat jeden z nejlepších a jediných českých týmů a připravit je na zápas s potenciální konkurencí v turnaji, s týmem Sampi. Jonáš "SabeRLighT-" Volek se proslavil hlavně proto, že po mém odchodu do Dota důchodu vzal moje prověřené strategie, jako vytváření prostoru pro tým a 0:7 Timber offlane, a ještě je vylepšil. V tomhle turnaji mu ukážu, že se z žáka mistrem ještě nestal.

vzpomíná na svou kariéru a popichuje konkurenta z týmu Sampi JohnnyCrypton.

Mám obrovskou radost, že se nám podařilo najít skvělý tým a zároveň nadchnout Patrika pro návrat na českou scénu. JohnnyCryptoN je v Dota 2 komunitě opravdu legenda a na tuhle spolupráci se hrozně těším. Kromě herních výsledků nás čeká i pořádná show.

říká Tomáš Müller, ředitel týmu BRUTE.

Mezi úspěchy hráčů v sestavě patří postup do evropského finále World Cyber Games 2019, vítězství ve Starladder lize pro amatéry nebo trojnásobný titul vítěze v CZSK Dota 2 lize. Nyní se budou soustředit na dosud největší esportovou akci pro Českou republiku a Slovensko, tedy Sazka eLeague. Konkurence nejen ze strany Sampi bude obrovská, kvalifikovali se v podstatě všichni známí hráči Doty u nás. Díky podpoře JohnnyhoCryptona se z BRUTE však stává adept na přední příčky, ne-li černý kůň turnaje.

Sestava BRUTE

 Česká republika Pavel “hEmy” Absolín
 Česká republika Jakub “Huty“ Huták
 Česká republika Marek "Tipekdota” Rytíř
 Slovensko Oliver “oli” Šimon
 Česká republika Jan “PaloKy” Blažek

 Česká republika Patrik “JohnnyCryptoN” Hagara - trenér

Zdroj: @brute.gg
Štítky: Brute, JohnnyCrypton