Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect znovu promluvil! Na Twitter navíc přidal nové video, které rozjíždí vlnu spekulací

16. 7. 2020 | 20:58 Twitch.tv
Plánuje snad Dr Disrespect brzký návrat na scénu? Po dlouhém mlčení se oblíbený streamer rozhodl znovu promluvit o své současné situaci. Sice neprozradil své plány, avšak utvrdil své fanoušky, že stále pracuje na comebacku. Na Twitteru navíc sdílel nové hudební video, které rozpoustalo další vlnu spekulací.
DrDisrespect
DrDisrespect

Dr Disrespect o sobě nechává poprvé vědět od jeho jediného vyjádření k banu, kdy úplně zmizela celá jeho existence na streamovací platformě Twitch. Bez jediného udání důvodu zmizel celý jeho profil a Twitch dokonce refundnul všechny subscribery, kteří u něj v té době měli zakoupené předplatné. Nyní však Doc vůbec poprvé promluvil v rozhovoru s The Washington Post, z kterého jasně plyne, jak ho celá situace zasáhla. Jednalo se totiž pro něj i jeho ženu o veškeré jejich živobytí a to vše bylo najednou pryč. Obtížná situace vedla k tomu, že si poslední dobou oblíbený streamer procházel pouze samým stresem a úzkostmi.

Ani teď však Doc neví, proč celá jeho smlouva záhadně zmizela, byl to pro něj prý pořádný a nečekaný šok. Sám se o hrozné zprávě dozvěděl, když koukal na kamarádův stream na Twitchi, protože přišel o několik funkcí, které měl k dispozici jakožto tvůrce obsahu. Toto zjištění ho okamžitě přimělo poslat email Twitchi, ovšem v odpovědi se sice dozvěděl o konci smlouvy, ale opět bez udání důvodu. Zvláštní je, že spolupráci s Docem zrušil dokonce i Discord, který poskytl téměř identickou odpověď jako Twitch – takže se veřejnost zase nic nedozvěděla.

Doc se snažil prozatím odpočívat a přemýšlet o všech svých možnostech, navíc odmítl podpořit všechny konspirační teorie, které začali šířit jeho věrní fanoušci. Oblíbený streamer dokonce odmítl jakoukoliv spojitost mezi jeho záhadným koncem posledního streameru a zabanováním na Twitchi, prý pouze komentoval šílenou situaci ve světě, čímž odkazoval na koronavirus a nepokoje v zemi. Prozatím se však stále neví, proč byl Doc zabanován a ani jak plánuje se situací naložit, ovšem ani tato nepříjemnost prý nepřeruší plány na jeho vlastní seriál. Odmítl komentovat otázky kolem přestupu na jinou platformu, zmínil však, že má kolem sebe skvělý tým, který neunávně pracuje na novém plánu, jak dostat postavu Dr Disrespecta zpět do hry.

Doc navíc na svém Twitteru sdílel nové video, čímž o sobě znovu dává vědět veřejnosti. Věci se tedy možná daly do pohybu dříve, než jsme čekali!