Přejít k hlavnímu obsahu

AMA: Další díl je tu, dnes s games directorem Entropiq, Mozillou

11. 8. 2020 | 10:35 Všechny hry
Česká organizace Entropiq přišla nedávno se sérií Ask Me Anything. Díky tomuto konceptu se i vy sami můžete ptát hvězd domácího týmu na cokoliv, co vás napadne. Hostem dalšího dílu je ovšem sám games director Entropiq, Pavel "Mozilla" Klaban.
Mozilla
Mozilla

O Enthopiqu v poslední době slýcháme čím dál častěji, v posledních dnech se jejich týmu daří na PUBG Continental Series, nedávno dokonce přibyla mezi české a slovenské hráče mezinárodní sestava ve hře Valorant. Možná se časem v Ask Me Anything objeví i někdo z nich! 

Již dnes, 11. srpna, v 17:00 bude ovšem dalším hostem samotný games director Entopiqu, Pavel "Mozilla" Klaban. Pokud vás něco zajímá, stačí si v uvedený čas zapnout zapnout Twitch kanál týmu Entropiq a přímo na streamu pak můžete položit jakoukoliv otázku. Doporučujeme vám se dívat i v případě, že vás žádný dotaz přímo nenapadá, o zábavu bude postaráno! 
 

Mozilla

Pokud si chcete čekání na dnešní díl zkrátit, můžete se zatím podívat na předchozí díl série Ask Me Anything, jejímž hostem byl elitní hráč Hearthstone a také mistr České republiky, Faeli

Štítky: Entropiq, mozilla, AMA