Přejít k hlavnímu obsahu

Puma vydává unikátní tenisky u příležitosti výročí Super Maria

5. 9. 2020 | 09:16 Všechny hry
Už víme, že Nintendo plánuje sérii speciálních událostí a vydání u příležitosti 35. výročí dnes už takřka legendární hry Super Mario. Další novinkou je možná spolupráce s gigantem se sportovním oblečením a obuví, značkou Puma.
Boty
Boty

„Puma x Nintendo RS Dreamers“ se nejprve pouze objevily na australských webových stránkách značky Footlocker, odkud zase ale pěkně rychle zmizely.

Boty

Boty vypadají přesně tak, jak byste si je mohli představit. Tvůrci se inspirovali červenou a modrou barvou, které jsou spjaty s již ikonickými postavami hry. Tenisky jsou spíše určeny pro ty, kdo holdují odvážnější módě a nebojí se barev, nicméně je třeba uznat, že mají styl.  

Spolupráce značek se sportovním oblečením s hrami nebo významnými herními osobnostmi není nic nového. Vždyť i oblíbený streamer Ninja představil ve spolupráci s Adidasem vlastní tenisky, Puma se dokonce snaží vytvořit boty určené speciálně pro hráče.

Tenisky s názvem „Super Mario 64“ šly do prodeje 4. září, kdybyste si je přece jen chtěli pořídit, budete muset z peněženky vytáhnout 125 dolarů, tedy cca 2800 Kč. Co na ně říkáte vy? Pořídili byste si je?  

Boty
Zdroj: gamebyte.com
Štítky: Super Mario, Puma