Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČR v mobilních hrách: Kdo se kvalifikoval z pondělní části Last Callu?

6. 11. 2020 | 21:29 Hearthstone
Poslední čtyřku kvalifikovanou na Samsung MČR v mobilních hrách tvoří hráči, jimž postup vynesl až druhý den Samsung Last Call turnaje. Jací to jsou a co od nich můžeme očekávat?
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Jobsad

Jako první se podíváme na suverénně nejvýraznější tvář z celého tohoto kvarteta,Josefa "Jobsad" Smutného. Tento reprezentant Entropiq, kterého jsme mimochodem v záři odměnili titulem Hráč měsíce, patří dlouhodobě k tomu vůbec nejlepšímu na domácí scéně, a lze klidně říct, že hlavními favority na zisk titulu budou právě on a čtyřka Jarla, Faeli, Matty, Pardub. Je tak lehce překvapivé, že se Jobsadovi povedlo kvalifikovat až na vlastně předposlední možný pokus, na to už se ale historie ptát nebude. Vše totiž bude samozřejmě záležet přímo na tom, jak se mu bude dařit na MČR.

Krajda

Hned po Jobsadovi se vrhneme na Matyáše "Krajdu" Krajdíčka, což má jednoduchý důvod – oba hráče totiž pojí sourozenecký vztah. Ten navíc ještě oba mají i s BlizzconJanem, a dohromady tak tvoří na domácí i světové poměry unikátní sourozenecké esportové trio. A i když je nutné uznat, že jak Jobsad, tak BlizzconJan jsou vidět o trochu více než Krajda, úspěch lze nepochybně očekávat i od něj. Jediný účastník MČR ze stáje Cyber Gaming totiž to, že hrát rozhodně umí, dlouhodobě dokazuje stabilními pěknými výsledky. K opravdovému proražení mu ale chybí velký úspěch, a právě ten by si mohl z letošního MČR odnést.

Myschossy

Ve druhém dni Samsung Last Call turnaje si pro postup zvládl dojít i Slovák Patrik "Myschossy" Paľovčík, jenž obléká dres Gifted Gaming. Právě tomuto opravdu početnému týmu svým úspěchem na poslední chvíli alespoň trochu zlepšil nepříliš veselou bilanci, protože jinak by navzdory počtu svých reprezentantů měli na MČR akorát Pepeho. I se dvěma želízky v ohni se ale dá uspět a Myschossy na to rozhodně potenciál má. I když totiž není nejznámějším domácím hráčem, své kvality už několikrát potvrdil, a na MČR by si tak pro dobré umístění klidně dojít mohl.

davidek

A na závěr přichází řada na Davida "davidek" Lorence z Rentgen Gaming. Ten rozhodně nepatří k nejznámějším jménům domácí scény, jak ale v průběhu sezóny a samozřejmě také na samotném Last Callu dokázal, hrát rozhodně umí. Jako nová tvář do MČR samozřejmě nejde jako favorit, díky čemuž ale bude jedním z nejnadějnějších účastníků konkurzu na roli černého koně. Jestli se mu ji povede získat, je ale otázka – navzdory tomu, že o jeho herních schopnostech nepochybujeme, bude totiž u turnaje velikosti MČR hrát roli i tréma. A právě ta by mohla ne úplně zkušenému davidkovi šanci na úspěch sebrat.

Tyto čtyři hráče budete moci spolu se zbylými dvanácti vidět v akci už 14. a 15. listopadu, a to jak na našem streamu, tak na HbbTV kanálu Prima COOL. Komentářem tam navíc vše doprovodí čtveřice Pandapple, Zukys, Kany, Findan.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020
miluju videohry a hlavně ligu legend