Přejít k hlavnímu obsahu

Forsen by se mohl brzy vrátit na Twitch, jakmile bude zrušen jeho ban

18. 12. 2020 | 08:14 Twitch.tv
Po skoro měsíci slavný Twitch streamer Forsen oznámil, že by brzy jeho ban mohl skončit, zatím však není známo, kdy přesně by se návrat mohl konat.
https://www.ginx.tv/en/twitch/forsen-return-twitch-ban-lifted?fbclid=IwAR2but-DmHcczWMy-2PAoQzPgNvokjegfxoeGgIO4wlZ55tsiUPpA4jE6K8
https://www.ginx.tv/en/twitch/forsen-return-twitch-ban-lifted?fbclid=IwAR2but-DmHcczWMy-2PAoQzPgNvokjegfxoeGgIO4wlZ55tsiUPpA4jE6K8

Sebastian „Forsen“ Fors v listopadu obdržel ban „na neurčito“, což způsobilo to, že na streamu ukázal nevhodný GIF. Jednalo se již o třetí letošní ban. Od té doby si jeho fanoušci pokládají otázku, kdy by se mohla jejich oblíbená streamerská hvězda vrátit.

Nyní Forsen konečně oznámil, že se na Twitch brzy navrátí, což jeho sledující nedočkavě vyhlížejí. Důvod banu byl takový, že někdo Forsenovi poslal GIF koňských genitálií, který streamer na streamu na několik vteřin otevřel a ihned zavřel, stejně jako Herdyn. Forsen na svém Twitteru prozradil, že bude odbanován někdy „krátce po Vánocích“. 

>/center>

Je zajímavé, že provozní ředitelka Twitche, Sara Clemens, promluvila o uživatelích, kteří se snaží obehrát systém, aby někoho jiného dostali do potíží během Twitch streamu, kde bylo oznámeno, že pojmy jako „simp“, „incel“ a „virgin“ budou banovány, pokud budou použity jako hanlivé výrazy. Sara Clemens potvrdila, že vždy budou brát v potaz, když se někdo snaží streamerovi způsobit problémy. 

Zatím není známo přesné datum, kdy bude Forsen oficiálně na Twitchi odbanován, podle jeho oznámení by to však on sám vědět mohl. Tak jako tak je tu šance, že se vrátí ještě před koncem tohoto roku, nebo „přinejhorším“ na začátku toho příštího. 

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Forsen