Přejít k hlavnímu obsahu

STYKO se na Twitteru pochlubil dřevěným logem svého týmu, které vyrobil jeho táta

10. 3. 2021 | 20:07 Counter-Strike 2
Krátce po novém roce se STYKO a zbytek jeho týmu přesunuli pod křídla čínské organizace FunPlus Phoenix. Proslulé logo této organizace se pokusil ztvárnit jeho otec vytesáním do dřeva.
GODSENT STYKO
GODSENT STYKO
Zdroj: DreamHack

Koncem ledna nového roku se udál dlouho očekáváný přestup hráčů okolo Martina "STYKO" Styka. Hráči opustili organizaci GODSENT, pod kterou hráli více než rok a jejich novým působištěm se stala čínská organizace FunPlus Phoenix. Tým ze začátku zkoušel hrát s Chrisem "chrisJ" de Jongem, který je bývalým spoluhráčem STYKA z mousesports, zanedlouho se nizozemský veterán rozloučil a tým momentálně zkouší hrát s Miikkou "SuNny" Kemppim, se kterým má STYKO rovněž společnou minulost z dob v mouz.

Z názvu FunPlus Phoenix je patrné, že právě bájný pták fénix je poznávacím znamením organizace, které se zkráceně říká FPX. Není divu, že jsou to právě tyto tři písmena, která vytesal Martinův otec do dřeva. Třešničkou na dortu je pak fénix, který zdobí zkratku této čínské organizace. Výsledek je opravdu povedený, co myslíte?

Zdroj: Twitter.com
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.