Přejít k hlavnímu obsahu

Domácí organizace eKoVy má novou sekci Brawl Stars

8. 4. 2021 | 21:00 Brawl Stars
Česká esportová organizace eKoVy rozšiřuje své řady, nyní má nový tým, který se zaměří na mobilní titul Brawl Stars.
eKoVy
eKoVy
Zdroj: eKoVy

Mobilní hry jsou stále populárnější a to si uvědomuje i eKoVy, proto se organizace rozhodla otevřít své dveře hernímu titulu Brawl Stars. S myšlenkou vstoupit do světa mobilních her si pohrávali dlouho. Celý proces urychlila vlastní iniciativa hráčů s pomocí Pavola Závodného, kteří organizaci oslovili s tím, že se jim líbí eKoVy a jejich prezentace na esportové scéně a chtěli by se stát hráči organizace. 

Nový tým má 4 hráče, jimiž jsou: 

EKovy je poměrně mladá organizace, poprvé jsme o ní psali loni v červnu. Zaměřuje se na tituly FIFA, NHL, PUBG a CS:GO, plus nově Brawl Stars. I za docela krátkou dobu své existence má na svém kontě poměrně působivé výkony, třeba v našem PLAYzone Samsung MČR BS Battle je aktuálně na 6. místě. 
 
„Vzhledem k vzájemné spolupráci a relativně mladému týmu samozřejmě jako organizace cítíme velkou zodpovědnost ve správném koučování a vedením týmu tím správným směrem, jak v komunikaci s rodiči, tak s ohledem na vzdělání a zdraví životní styl (sport, strava). Esport není jen sezení dlouhých hodin u PC a mobilů. Je potřeba zakomponovat všechny tyto aspekty tak, aby fungovaly správně a pomohly k rozvoji členů týmu ve všech zmíněných směrech. Věříme, že hráči jsou ve správných rukou.
 
Ačkoli je tento tým poměrně mladý, tak má zkušenosti z jiných poloprofesionálních a profesionálních organizací, kde nedostali patřičný rozvoj, vedení a péči, kterou jim poskytne naše organizace. Nechci se nikoho dotknout, ale většina organizací chce hotové hráče s nejlepšími výsledky, ale přijde mi, že si je nikdo nechce "vychovat" a věnovat jim ten potřebný čas. Tato sestava dá o sobě slyšet, jak na CZ/SK scéně, tak i na evropském bojišti. BS eKoVy nebude sedět v koutě,“
říká o novém týmu David Kotrman, předseda spolku eKoVy. Jsme zvědaví, co nový tým předvede! 

eKoVy
eKoVy
Zdroj: eKoVy
Štítky: ekovy