Přejít k hlavnímu obsahu

Posilám v GamerLegion to střílí! Zero vyhrává s obměněnou sestavou první turnaj

24. 5. 2021 | 11:50 Counter-Strike 2
Je to necelý měsíc, co je tým okolo Zera opět kompletní, ovšem i za tak krátkou dobu se jim podařilo ukořistit svoji první trofej. Není se však čemu divit, když hned oba nově příchozí hráči se umístil v top pětce nejlépe hrajících hráčů onoho turnaje. Blýská se v GamerLegion na lepší časy?
HellRaisers Zero
HellRaisers Zero
Zdroj: HLTV.org

Patrik "Zero" Žúdel posílil GamerLegion minulý rok v červenci, když se tato evropská organizace rozhodla pro radikální krok a propustila hned čtyři hráče. Tým byl složen okolo švédského kapitána Alfreda "RuStY" Karlssona, kterého doplnila čtveřice nově příchozích hráčů, z nichž byl Zero rozhodně tím nejzvučnějším jménem. Jednou z posil byl také William "mezii" Merriman, který byl později součástí nepovedeného projektu Cloud9.

Výsledky však začaly stagnovat a GamerLegion byli nuceni udělat další změny v sestavě. V krátkém sledu se k týmu připojil Rumun Ivan "iM" Mihai a talentovaný Isak "isak" Fahlén a není divu, že to jsou právě tito dva hráči, kteří tým nakopli. GamerLegion se daří porážet takové soupeře, jaké by papírově porážet měli, ovšem na silnější týmy jsou stále krátcí, ale i přesto už dokázali vyhrát svoji první trofej.

Mluvíme o turnaji, jenž nese název ESEA Spring Cash Cup 5 Europe. Jedná se o sériový turnaj, jehož minulou edici vyhrál švédský tým Lilmix. Pětice okolo Zera sice nenarazila ve semifinálové fázi na nikterak silného soupeře, ale zato si s ním hravě poradila. Ve finále na ně čekal Denis "seized" Kostin a spol. hrající momentálně pod křídly organizace Trident. Zápas to nebyl lehký, ale byli to nakonec GamerLegion, kteří se radovali ze svého prvního vyhraného turnaje. Vypadá to, že se blýská na lepší časy a o tom i vypovídá to, že obě nové posily se umístil v top pětici nejlépe hrajících hráčů onoho turnaje. Doufejme, že tohle není poslední trofej, kterou letos GamerLegion ukořistí.

Štítky: GamerLegion, ESEA, Zero
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.