Přejít k hlavnímu obsahu

Do PUBG: New State se už předběžně registrovalo přes 17 milionů hráčů

19. 6. 2021 | 18:21 PUBG Mobile
Nová hra na mobilní telefony, PUBG: New State, se může už v uzavřené Alpha verzi chlubit více než sedmnácti miliony předběžně zaregistrovanými hráči. Kdy bude nový PUBG titul vycházet oficiálně?
PUBG: New State
PUBG: New State
Zdroj: PUBG Corporation

O nové mobilní hře z dílny PUBG Corporation jsme poprvé psali v článku před více než třemi měsíci. Tehdy to bylo pouhý týden po otevření předběžných registrací, kdy jich PUBG: New State mělo na kontě už přes 5 milionů. Nyní už se může chlubit dalším překonaným milníkem, do hry se totiž registrovalo více než 17 milionů unikátních hráčů. Všechny započítané registrace jsou navíc pouze z mobilních zařízení s operačním systémem Android.

Už dobře známe jak první mapu nové hry, Troi 2051, která je velká 8 na 8 kilometrů, tak i třeba ty nejlepší zbraně, které New State nabízí. Mezi nimi najdeme hlavně staré známé z PC verze PlayerUnknown's Battlegrounds, jako je Groza, AWM nebo také M416 a AKM.

PUBG: New State 2
PUBG: New State 2
Zdroj: PUBG Corporation

Hra je v současné době v Closed Alpha verzi a oficiální datum vydání je zatím v nedohlednu, vývojáři ale už teď na Twitteru naznačují, že by hra mohla být ve skutečnosti téměř za rohem. Prý je motivuje dosažený počet předběžných registrací. Pokud tedy chceš pořádný herní zážitek s PUBG z roku 2051 co nejdřív, nezapomeň se také registrovat přímo v Obchodu Play. Zabere to pár kliknutí a navíc za to dostaneš speciální limitovaný skin na vozidlo, který už nepůjde nikdy jindy získat a tobě na tvém PUBG: New State účtu zůstane už navždy.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: PUBG
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.