Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi.Tipsport jsou po 2 kolech stoprocentní! ENTERPRISE ale mají také dvě výhry

5. 8. 2021 | 22:20 Counter-Strike 2
Nejvíce úsměvů na tvářích bychom po prvním kole našli u hráčů Sampi.Tipsport. Premiéra nové sestavy vyšla na jedničku a v tuto chvíli se queztonova partička nachází na čele tabulky. Také druhý vítěz z úvodního kola, ENTERPRISE esports, by ale rád navázal na výkony ze druhé a třetí mapy, a ideálně se na Sampi minimálně dotáhl.
Sampi.Tipsport
Sampi.Tipsport
Zdroj: grafika PLAYzone

Čtvrteční hrací kolo nabídne stejnou čtveřici týmů jako v úterý, jen v jiných dvojících. Večerní program vypukne soubojem Sampi.Tipsport proti Dynamo Eclot. Při oznámení nové sestavy byli Sampi mnohými podceňováni, v prvním kole ale neprokázali žádnou slabost a proti nováčkovi v soutěži bodovali naplno. DNE však bude o nějaký stupeň těžším soupeřem, byť je nutné říci, že se stále budou muset obejít Valencia. Jestli opět nastoupí NEOFRAG, to bude potvrzeno až v minutách před zápasem. Vsadit si na tento zápas můžete přímo na Tipsportu.

Ve druhé polovině programu to budou mít hodně těžké hráči GLORE, na které čeká ještě těžší soupeř než v prvním případě. ENTERPRISE esports po ztrátě jedné mapy ukázali, že dokáží hrát ve velké pohodě, což by se mělo potvrdit právě dnes. Ale třeba uvidíme úplně jiné GLORE, kteří už se s EP utkali před měsícem na AORUS MČR Tour. Tak či tak, favorit je zde více než jasný. Co se týče živého přenosu, ve studiu se tentokrát můžete těšit na trojlístek Greener, Cannie, Tučňák, který za mikrofonem doplní nová dvojice Bananides + huhy.

Sampi.Tipsport vs. Dynamo Eclot
queztone  Slovensko
system  Slovensko
Darber  Česká republika
Rutk0  Slovensko
zur1s  Česká republika

16:2
16:13

Dynamo Eclot

 Česká republika K1-FiDa
 Slovensko ZEDc
 Česká republika nbqq
 Česká republika boby
 Česká republika NEOFRAG

Druhé kolo začalo vůbec nejjasnější mapou vůbec. Hráči Dynamo Eclot, mezi které opět zavítal NEOFRAG, si zvolili Mirage, na válec jménem Sampi.Tipsport ale neměli nárok. Spousta kol sice byla hodně těsných, ty ostatní naopak řešil zur1s, který za celou mapu umřel jen dvakrát a nasbíral celkem 26 killů. Po změně stran ale soupeř hrál jako vyměněný. Sampi sice vyhráli slabší stranu, DNE ale nic nevzdávali a krůček po krůčku stahovali. Viděli jsme několik highlightů a dokonce dvakrát ace, ani super akce ale Dynamo Eclot nepomohly k výhře a Sampi.Tipsport koncovku zvládli. Po dvou kolech jsou tedy šestibodoví, což čekal opravdu málokdo.

ENTERPRISE esports vs. GLORE
forsyy  Česká republika
The eLiVe  Slovensko
manguss  Česká republika
Adejis  Slovensko
matys  Slovensko

16:14
16:8

GLORE

 Česká republika Shinkyy
 Slovensko StuFF
 Slovensko SMK
 Slovensko ​​​​​CABYEE
 Slovensko spexo

O druhém zápase jsme hovořili pomalu jako o souboji Davida s Goliášem, realita ale byla na první mapě Ancient úplně jiná. GLORE hráli hodně sympaticky, tradičně to pálilo SMK a ENTERPRISE jen čas od času dokázali využít lepšího čtení hry, jinak šlo o vyrovnaný duel. Klíčem k těsnému vítězství bylo duo matys + The eLiVe, které na vlastních bedrech dokázalo utáhnout celou řadu kol. Společně taky nasbírali 59 killů. Parádní bitvu mohli diváci sledovat také v první polovině druhé mapy Inferno, kde byl po vítězných sériích na obou stranách rozdíl jediného bodu. Za CT ale EP nastolili dominanci a už s naprostým klidem si dokráčeli pro druhou výhru.

Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.