Přejít k hlavnímu obsahu

Dominance v podání ENTERPRISE esports! eSuba utržila druhou porážku v 1. Tipsport COOL lize

17. 8. 2021 | 12:30 Counter-Strike 2
Nový týden je tady a spolu s námi šesté pokračování aktuální sezóny 1. Tipsport COOL ligy. Tak jako je zvykem každé úterý, i tentokrát se můžete těšit na dvojici zápasů. Těmi vás provede naše letní studio ve složení Kany, Miley a Bananides, doplněné slovenskou komentátorskou dvojicí Joshua, forji.
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone

6. hrací kolo vypukne o půl hodiny dříve, než jste zvyklí, protože ENTERPRISE esports večer čeká neodkladná premiéra v lize ESEA Premier. Vyhrát v duelu 1. Tipsport COOL ligy tak potřebují v co nejrychlejším tempu. Postaví se však eSubě, která jim nedá určitě nic zadarmo. Jde o dva velké kandidáty na medaile, tento zápas tak leccos může naznačit. ENTERPRISE lize díky vysokému počtu odehraných zápasů vládnou, eSuba naopak má na kontě porážku s Dynamo Eclot, kterou bude chtít odčinit. Když už mluvíme o DNE, tak je potřeba si vedle úvodního šlágru nastínit i druhý zápas. Právě hráči Dynamo Eclot budou chtít navázat na úspěšnou premiéru kompletní pětice. Za sebou již mají čtyři zápasy proti nejtěžším soupeřům a nyní už potřebují co nejméně zaváhat, aby nevypadli z boje o play-off. eEriness MARVO však čekají na první bod a podceňovat se nemohou!

eSuba vs. ENTERPRISE esports
blogg1s  Česká republika
luko  Slovensko
twist  Česká republika
Pechyn  Česká republika
sAvana  Slovensko

eSuba

4:16
8:16

ENTERPRISE

 Česká republika forsyy
 Slovensko The eLiVe
 Česká republika manguss
 Slovensko Adejis
 Slovensko matys

ENTERPRISE esports hrají opravdu ve velké pohodě a tu si přinesli i do tohoto zápasu. Na soupeřově Ancientu si počínali znamenitě, a to za obě strany. Jednoznačný výsledek 16:4 toho čirým důkazem. Na následném Overpassu byla eSuba jediný krůček od výhry úvodní strany, za silnější obranu je to ale často nedostačující, což se nyní opět potvrdilo. Po změně stran to opět byla hra na jednu stranu, jediný bod vyclutchoval Pechyn. ENTERPRISE si tedy pojistili vedení v lize, eSuba naopak o místa zajištující play-off bude muset bojovat.

eEriness MARVO vs. Dynamo Eclot
replay  Česká republika
Lueg  Česká republika
DOCKSTAR  Česká republika
desty  Česká republika
Lastík  Česká republika

eEriness MARVO

16:19
23:25

Dynamo Eclot

 Česká republika K1-FiDa
 Slovensko ZEDc
 Česká republika nbqq
 Česká republika ​​​​​Valencio
 Česká republika boby

Dynamo Eclot už jsou v plné síle, eEriness MARVO naopak chtěli konečně poprvé zabodovat. Tohle tvrzení navíc podložili výkonem v úvodu zápasu, protože se na Infernu dostali již do vedení 9:1. O osm kol později však bylo srovnáno, i přesto se však první mapa dostala do prodloužení. Tam to ale DNE dotáhli a šli do vedení v sérii. Jestli bylo Inferno nervy drásající bitvou s četnými chybami, tak totéž platilo o Vertigu, které eEriness nezvládli ukončit v základní hrací době a tentokrát padli ve třetím prodloužení. Nadále tedy plavou u dna tabulky.

Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.