Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq Prague ve šlágru poráží ENTERPRISE, již podruhé ale ztrácí mapu

19. 8. 2021 | 19:01 Counter-Strike 2
Jubilejní sezóna 1. Tipsport COOL ligy se přehoupne do druhé poloviny své základní části, spolu s tím navíc nastal čas na jeden velký šlágr. Jednodušeji řečeno, proti sobě se postaví dva neporažené celky a jedni z největších aspirantů na titul!
1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone

Dneska si naplánujte příchod na stream hned na samotný začátek, úvodní šlágr bude stát více než za to! Obhájci z Entropiqu a aktuální lídři z ENTERPRISE esports se aktuálně připravují na bootcampech, vzájemné měření sil tedy jistojistě nabídne parádní podívanou. Ani jeden navíc v této sezóně ještě ani jednou neprohrál, což jen podtrhuje očekávanou kvalitu. Ve druhém zápase budou naopak usilovat GLORE o zisk prvních bodů, soupeřem jim budou hráči Dynamo Eclot, kteří na cestě do play-off potřebují už ideálně neztratit ani bod. Oběma zápasy vás budou provázet Bananides a Joshua, analyst desk potom obstará trio Kany, Tučňák a Shadye.

Entropiq Prague vs. ENTERPRISE esports
leckr  Česká republika
AJTT  Česká republika
capseN  Česká republika
HONES  Česká republika
MoriiSko  Česká republika

Entropiq Prague

16:14
12:16
16:9

ENTERPRISE

 Česká republika forsyy
 Slovensko The eLiVe
 Česká republika manguss
 Slovensko Adejis
 Slovensko matys

Očekávaný zápas byl skutečnou přetahovanou, jako jsme si představovali. Úvodní mapu Ancient si zvolili ENTERPRISE a T stranu dokonce dokázali vyhrát. Podobně úspěšné útoky ale měli hráči Entropiq Prague, kteří šli do vedení v sérii nejtěsnějším rozdílem. Vysoké tempo si leckr a spol. přenesli také na svoji volbu v podobě Vertiga a dostali se do jasného vedení 12:5. Jeden povedený bod ale všechno zvrátil, ENTERPRISE dokázali otevírat jednoho kolo za druhým, celkem si jich připsali 11 v řadě a hřebíčkem do rakve byl clutch v podání eLiVa. Šlo se tak na decider, který ale skončil nejméně vyrovnaným výsledek za celou sérii. V duelu hlavních odstřelovačů sice dominoval forsyy, radovat se však mohl capseN, jehož tým si odnáší dva body za výhru 2:1.

Dynamo Eclot vs. GLORE
K1-FiDa  Česká republika
ZEDc  Slovensko
nbqq  Česká republika
Valencio  Česká republika
boby  Česká republika

Dynamo Eclot

19:17
16:6

GLORE

 Česká republika Shinkyy
 Slovensko StuFF
 Slovensko SMK
 Slovensko CABYEE
 Slovensko spexo

Tak blízko, ale zároveň tak daleko. GLORE tentokrát nebyl ponechán Ancient, to jim ale dalo šanci se ukázat na Dustu 2, kde ovládli T stranu poměrem 10:5. Dynamo Eclot ale po změně stran ožilo, boby se vytasil s parádním 1v2 clutchem, ale i přesto nakonec šel zápas do prodloužení, kde DNE mapu pro změnu díky Valenciovi dotáhli do vítězného konec. GLORE jako by byli zlomení a Inferno bylo jednostrannou bitvou. Úvod se outsiderům sice podařilo zachytit, Dynamo Eclot ale začalo dominovat, na což SMK se Shinkyym nestačili. Po vyrovnaném průběhu se tedy rozdělují body poměrem 3-0, jeden tým si oddychl, ten druhý zas a znovu smutní.

Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.